Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Început de an școlar plin de emoții pentru elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILG94diww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Sute de elevi de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia și-au revăzut sau și-au cunoscut pentru prima dată colegii şi profesorii alături de care vor petrece următorul an pe băncile școlii. Prima zi de școală a venit cu mari emoții, mai ales pentru micuții din clasele pregătitoare, care s-au „dezlipit” cu greu de lângă părinți și au trecut în dreptul „doamnei învăţătoare”.

Festivitatea deschiderii noului an școlar a început luni, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, la ora 09:30, cu discursuri, urări de bine și mari speranțe.

Alături de Elena Ignat, directorul instituției de învățământ, s-au mai aflat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Dumitru Fulea dar și consilierii locali ai municipiului Alba Iulia, Gabriel Lupea și Alin Ignat.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax