Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Lucrări de mântuială la zidurile Cetății Alba Carolina. Reparațiile au fost recepționate în urmă cu o săptămână

Publicat

La o săptămână de la recepționarea lucrărilor de reparații la zidurile Cetății Alba Carolina au început să apară primele probleme. Rosturile dintre cărămiziile înlocuite recent pe o porțiune aflată în zona Porții a III-a, se sfarmă la cea mai mică atingere.

După recepția lucrărilor, primarul Gabriel Pleșa spunea că „Cetatea trebuie întreținută în mod constant iar orice degradare sau stricăciune trebuie remediată cât mai rapid și eficient, la costuri cât mai reduse posibil.” 

Citește și: FOTO: Primăria a recepționat mai multe lucrări de reparații în Cetatea Alba Carolina. Pleșa: Va fi întreținută în mod constant

Valoarea lucrărilor de reparații efectuate în mai mult zone ale Cetății s-a ridicat la aproape jumătate de milion de lei.

Lucrările au vizat poduri, pasarele, obiecte de mobilier urban, statui sau elemente de zidărie care s-au degradat în ultimii ani.

În imediata apropiere a zonei refăcute, cărămiziile aflate în partea superioară a zidurilor arată ca după război.

Bucăți din acestea au căzut pe pista de biciclete din șanturile Cetății, fiind un posibil pericol pentru trecători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sorin

    luni, 22.02.2021 at 11:57

    Cine a receptionat lucrarea sa plateasca. Ce este asa de greu? Trebuia sa nu semneze receptia iar constructorul refacea pe banii lui rosturile.

  2. pilu

    luni, 22.02.2021 at 20:26

    Nu te mai poti lega de constructorii care lucreaza in Cetate ca sunt toti sub umbrela. Acum se vede ce rahaturi de lucrari a lasat batranul Stalin in urma. Si ce se mai batea cu caramida-n piept, ca ce realizari a facut el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax