Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Peisajul din zona montană a județului Alba s-a schimbat peste noapte. A nins ca în povești în Șureanu și Apuseni

Publicat

A-nceput de ieri să cadă, câte-un fulg… Peste noapte, peisajul din zona montană a județului Alba s-a schimbat. Atât în Apuseni, cât și la Șureanu, un strat alb de zăpadă s-a așternut în zonele mai înalte.

În această dimineață, la Luncile Prigoanei (Munții Sebeșului) era iarnă deplină după ce, cu doar câteva zile în urmă temperaturile de peste zi păreau mai degrabă cele ale unei veri întârziate.

La fel s-a întâmplat și în Poarta Raiului. A nins puternic și pe culmile munților, pe Șureanu, Cârpa și Vârful lui Pătru, semn că sezonul de schi de la Șureanu este aproape.

La Arieșeni, o altă zonă din Alba care așteaptă cu nerăbdare deschiderea sezonului de schi, a nins de asemenea încă de miercuri seară. De asemenea, și în alte zone stradul de zăpadă a rezistat peste noapte.

Pe mai multe drumuri județene, condițiile de trafic s-au schimbat și este nevoie de cauciucuri de iarnă.

În următoarele zile, vremea se va încălzi. Vineri va fi încă frig, dar în weekend temperaturile cresc. Iarna va veni cu adevărat la mijlocul lunii noiembrie, când temperaturile vor scădea simțitor sub 0 grade Celsius, fiind așteptate ninsori în mai multe zone ale județului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax