Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Polițiștii din Alba Iulia, în stradă pentru a informa cetățenii că masca de protecție este obligatorie în public

Publicat

Cetățenii din Alba Iulia au fost informați în legătură cu obligativitatea respectării regulilor de protecție sanitară. Începând de azi, 16 octombrie, în 13 localități ale județului este obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

Azi, 16 octombrie, în municipiul Alba Iulia, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și polițiști locali au desfășurat o acțiune de informare a persoanelor în legătură cu noile obligații privind folosirea măștii de protecție sanitară, în toate spațiile publice, închise sau deschise din municipiul Alba Iulia.

Cetățenilor li s-a recomandat să păstreze distanța fizică, să evite aglomerația, să poarte masca de protecție și să înțeleagă că un comportament responsabil protejează sănătatea tuturor.

Cetățenii din toate cele 13 localități ale județului Alba (Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Câmpeni, Ocna Mureș, Blandiana, Ciugud, Cricău, Hopârta, Săliștea, Stremț, Unirea și Vințu de Jos) în care a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit 5 ani, în toate spațiile publice deschise, vor fi informați în legătură cu noile reguli.

În același măsură vor continua activitățile de control privind modul de respectare a reglementărilor legale pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Cu ocazia controalelor, polițiștii vor aplica gradual toate măsurile prevăzute de normele legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax