Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: PSD Alba a organizat la Alba Iulia o serbare electoral-câmpenească cu mici, bere, miniștri și candidați la europarlamentare


Publicat

Sute de oameni s-au adunat, joi, de 1 Mai, pe malul râului Mureş, lângă Alba Iulia, în zona localului „Hanul cu Berze”, la o serbare câmpenească la care au oferit fiecărui participant gratuit  câte patru mici şi două beri. Iniţiativa a aparţinut PSD Alba, ai căror reprezentanţi au invitat membri, apropiaţi, simpatizanţi, dar şi pensionari, la masă şi distracţie gratis de Ziua Muncii. La eveniment au participat şi miniştrii Dan Şova şi Mircea Duşa, dar şi candidaţii la europarlamentare, Maria Grapini şi Victor Negrescu care au avut prilejul să țină discursuri electoarle și să facă băi de mulțime.

Ziua de 1 Mai a fost un prilej pentru social-democraţii din Alba să mai apropie din electoratul local, în preajma alegerilor europarlamentare. „Tradiţia” de ieşit la iarbă verde, la grătare, mici şi bere a fost păstrată şi de politicieni, care au socializat cu invitaţii la evenimentul dinafara oraşului Alba Iulia.

Atmosfera  a fost întreținută de interpreții Dina Vărărean, Cosmin Sârb și Alexandra Creț, alături de formația acestora.

Cheful electoral a fost plătit de PSD Alba, care a împărţit 1.500 de invitaţii. S-au adunat peste 500 de oameni. Fiecare participant a primit gratis pe baza unei ”invitații-voucher” patru mititei și două beri la pahar.

Şi cum atmosfera de sărbătoare a permis participanţilor să mai uite de grijile de zi cu zi, „gazdele” au profitat de ocazie şi le-au transmis şi mesaje electorale (video de mai jos)

Dintre liderii locali, au participat preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, Ovidiu Jidveian, Călin Potor, dar şi vicepreşedintele PSD Alba, Victor Negrescu, candidat la europarlamentare şi Laurenţiu Rebega (vicele CJ Prahova, şi el candidat la europarlamentare), alături de reprezentanţi ai alianţei electorale, de la UNPR şi PC.

„Mă bucur că mă întâlnesc astăzi cu un efectiv de colegi, de militanți și de prieteni ai PSD-ului, UNPR-ului și PC-ului și sper ca ziua de astăzi să fie un început în lupta împotriva camarilei portocalii (n.r. – din Alba). Suntem într-un municipiu în care de atâta vreme PNL-ul și PDL-ul au condus această administrație. Cum au condus-o, vedem cu toții. Noi suntem hotărâți, și astăzi alături de noi sunt trei miniștri, trei candidați pentru alegerile europarlamentare care au venit să ne susțină, care au venit să ne lămurească că varianta PSD, UNPR și PC, lista candidaților pe care o prezintă Victor Ponta este una învingătoare, este una performantă, este una care pe data de 25 mai trebuie să ne ducă spre victorie. De rezultatul pe care îl obținem noi, aici, la Alba Iulia, la Cugir, la Câmpeni, la Sebeș, la Ocna Mureș, la Teiuș și la Aiud depinde numărul de europarlamentari pe care îi trimitem în Parlamentul European. Nu mai dorim ca Monica Macovei, Cristian Preda să batjocorească românii și România peste hotare sau în Parlamentul European. Vrem să trimitem acolo oameni performanți, oameni care știu ce au de făcut, care au dovedit în Parlamentul României, care au dovedit în guvernul lui Victor Ponta că sunt oamenii cei mai profesioniști”, a declarat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Citește și Ioan Dîrzu, iniţiatorul unei legi care permite funcţionarilor parlamentari să primească bani de la regii, companii de stat şi autorităţi publice

Citește și Conducerea PSD Alba va fi SCHIMBATĂ dacă obține rezultate slabe la ”europarlamentare”. Vezi cine așteaptă căderea lui Dârzu

„Ce bine e să fiu din nou acasă! Să fiu printre dumneavoastră, printre colegii, prietenii noștri din Alba Iulia, cei care susțin și luptă pentru a produce schimbare aici, în municipiul Alba Iulia. Cred cu tărie acest lucru, am crezut în toți acești ani că putem să arătăm că municipiul Alba Iulia nu este un oraş controlat de o camarilă politică, nu este un oraș care este al lui Hava, al lui Dumitrel. Este un oraș care este al albaiulienilor. Trebuie ca, cu ocazia acestor alegeri, alegerile europarlamentare pe 25 mai, să arătăm că într-adevăr noi putem să producem schimbarea. Noi putem să arătăm că Primăria Alba Iulia sau județul Alba are nevoie de oameni care să apere interesele cetățenilor din județ, nu interesele unora”, a precizat candidatul la europarlamentare, Victor Negrescu.

Citește și Europarlamentare 2014: Candidatul care propus reducerea TVA la PREZERVATIVE. Este vicepreședinte la filiala unui partid din Alba

Citește și Veniturile lui Victor Negrescu, candidatul cu care PSD Alba se mândrește că l-a introdus în lista pentru Parlamentul European

„Alba Iulia e a românilor. Aici a început cu rezoluția din 1918 și Alba Iulia, vă supărați sau nu, nu e numai a dumneavoastră, e a tuturor românilor. Așa că haideți să ne unim și să răspundem acelei frumoase poezii <Ca românu-i nu-i niciunul/Unu-s toți și toți sunt unul>”, le-a spus albaiulienilor Maria Grapini, candidata la europarlamentare.

Liderii PSD Alba şi delegaţia de la Bucureşti, formată din miniştrii Dan Şova, Mircea Duşa şi Maria Grapini, candidat la europarlamentare au venit la Alba Iulia de la Cugir, unde au participat, dimineaţa, la manifestarea organizată de partid de 1 Mai, la care au fost prezente aproximativ 3.500 de persoane. Manifestarea a cuprins program artistic cu formaţii locale şi fanfara „Transilvania”, dar şi mici şi bere, alimente oferite după acelaşi „model” ca la Alba Iulia, în Piaţa 1 Mai din oraş.

Vezi detalii despre manifestarea de la Cugir şi galerie foto, pe Cugir24.ro.

Reamintim că pe timpul campaniei electorale, formaţiunile politice trebuie să respecte anumite reguli. Potrivit unei ordonanţe a guvernului din 2012, intră în categoria bunurilor care pot fi oferite alegătorilor următoarele: afişe, pliante, cărţi postale, calendare, caiete, ilustrate, pixuri, brichete, chibrituri, insigne, ecusoane, DVD-uri, fanioane, steaguri, căni, pungi, tricouri, şepci, eşarfe, fulare, veste, fesuri, mănuşi, pelerine, jachete inscripţionate cu însemnele electorale ale formaţiunilor politice sau ale candidaţilor.

Pot intra în categoria bunurilor simbolice care pot fi oferite alegătorilor şi alte obiecte, inscripţionate cu însemnele electorale ale formaţiunilor politice sau ale candidaţilor, a căror valoare nu depăşeşte 10 lei fără TVA pentru fiecare articol.

Nu pot fi oferite alimente, băuturi alcoolice sau nealcoolice ori produse din tutun.

Potrivit Legii nr. 35/2008, “constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze un anumit competitor electoral ori un anumit candidat, precum şi primirea acestora de către alegător, în acelasi scop”.

De asemenea, Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European prevede sancţiuni cu amendă între 4.500 si 10.000 lei, dacă organizatorii nu iau măsurile necesare pentru desfăşurarea normală a adunărilor electorale sau dacă se distribuie şi se consumă băuturi alcoolice în timpul acestor adunări.

Citește și PSD, pe primul loc în sondajele pentru europarlamentare. Ce-au promis la Alba Iulia și ce-au făcut candidații după alegerile din 2009

Citește și SONDAJ Alba24: A început campania electorală pentru EUROPARLAMENTARE. Cu ce partid ați vota dacă mâine ar fi alegeri?

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUNDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

6 Comentarii

6 Comments

 1. mirciulica mustaciosu

  joi, 01.05.2014 at 20:48

  personal ……as dori un interviu cu responsabilul pe investitii de la daimler……in care sa se spuna si noua cine a dorit ca investitia STC sa se faca la sebes…….nu de alta…..dar domnul Sova se lauda ca Victor Viorel a ales special Sebesul……….!!!! Heeeeelouuuuuu

 2. Mirela

  joi, 01.05.2014 at 23:33

  Doamne fereste! Am vazut cateva caricacaturi si nu mai spun decat Doamne fereste! Inghit stampila decat sa o folosesc….inconstient.

 3. bono

  vineri, 02.05.2014 at 07:56

  Jenant … speram ca cel putin generatia tanara (gen Sova, Jidveiam , etc) sa nu mai recurga la clasicele pomeni electorale dar se pare ca spalarea creierelor la clasicele „scoli de vara” TSD functioneaza perfect. Voi chiar credeti ca lumea o sa va mai voteze pentru 4 mici + 2 beri? – intrebare adresata tuturor partidelor politice!

 4. Darius

  vineri, 02.05.2014 at 09:23

  Iarasi maimutica de ****** s-a afisat cu …paravane -sot(il compatimesc)si secretara(care merge la locul de munca mai mult dezbracata decat imbracata).Damele de …companie a PSD-ului !

 5. ina

  vineri, 02.05.2014 at 09:34

  ******* pare suparata ,oare ca nu s-a putut da in ….barca ca era si sotul dupa ..ea?! Si inca ceva..spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti(secretara care danseaza pe mese,imbracata indecent la locul de munca si care atunci cand intra la povesti in biroul directoarei uita sa mai iasa…cei care au treaba la secretariat trebuie sa astepte)

 6. responsabil

  vineri, 02.05.2014 at 14:21

  ……ROMANI TREZITI-VA!
  ……TINERI TREZITI-VA!
  ……DEMNITATEA NU SE CUMPARA CU ,,PERSONAJE’ CARE NU NE PRIVESC IN OCHI!
  ……DRAGI CITITORI; FITI FINI OBSERVATORI!
  ……CAPUSELE SE TIN DE VOI ( TINERI)!
  ……D-ZEU SA BINECUVANTEZE ADEVARUL….LUMINA….INCREDEREA IN NOI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EDUCAȚIE

Evaluarea Naţională şi bacalaureatul, fără triaj epidemilogic și panouri de plexiglas. Recomandări făcute de Ministrul Educației

Publicat

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a recomandat inspectoratelor şcolare eliminarea triajului epidemilogic şi a obligativităţii instalării de panouri de plexiglas la examenele de la Evaluarea Naţională şi de la bacalaureat care  vor fi organizate în acest an.

„Am făcut o serie de recomandări Inspectoratelor. În cursul zilei de luni, o să le facem publice. Începem cu recomandările specifice Evaluării Naţionale şi continuăm cu recomandările specifice examenului de Bacalaureat.

Printre acestea sunt: eliminarea triajului, eliminarea obligativităţii panourilor de plexiglas, posibilitatea de a crea construcţii pe foaie pentru examenul de Matematică – geometrie, posibilitatea de a sublinia texte pentru examenul de Limba şi literatura română, 15 minute în plus pentru completarea datelor în casete şi am încercat să venim cu toate acele măsuri care să păstreze relevanţa examenelor naţionale, dar să elimine rigiditatea excesivă”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Conform ministrului Educaţiei, tematica examenului a fost adaptată la specificul „total deosebit” al acestui an şcolar, informează Agerpres.

Regulile care rămân însă obligatorii sunt păstrarea distanței și purtarea măștii, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Elevii de clasa a VIII-a se pot înscrie până pe 11 iunie pentru a susţine Evaluarea Naţională, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Examenul începe pe 22 iunie, cu proba la Limba și Literatura Română.

sursa: digi24.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

31 de ani de la evenimentele din13-15 iunie 1990: Atacul TVR și MINERIADA. Unul dintre TRENURILE GROAZEI a plecat din Alba Iulia

Publicat

Se împlinesc 31 de ani de la violentele manifestări cunoscute ca „Mineriada” de la Bucureşti din perioada 13-15 iunie 1990.

Forţe de ordine, sprijinite de trupe de mineri care au venit din provincie au intervenit în forţă, în 1990, împotriva protestatarilor din Piaţa Universităţii şi a populaţiei civile.

A fost considerată cea mai brutală şi mai sângeroasă acţiune a minerilor.

La evenimentele din 13-15 iunie 1990 au participat şi „ortaci” din județul Alba, conduși de reprezentanți locali ai FSN- partidul care se afla atunci la putere.

Din gara Alba Iulia a plecat să sprijine atacul minerilor din Valea Jiului asupra manifestanților din Piața Universității o garnitură de tren compusă din 12 vagoane pline cu mineri din Apuseni și muncitori de la Cugir.

”Comandoul muncitoresc” din Alba a fost înarmat cu bâte și cozi de topor. În dosarul ”mineriadei” nu s-a pomenit nimic despre cursa cu mineri și muncitori plecați din Alba să sprijine ”curățenia” din Piața Universității.

Mineriada din 13-15 iunie 1990 este considerată cel mai sângeros eveniment de după Revoluția din 1989 .

În atacul minerilor din Bucureşti, şase oameni au fost ucişi şi peste 1000 au fost răniţi.

Dosarul ”Mineriada”,  închis, redeschis, probe nule

Ancheta în dosarul Mineriadei a început abia în 1997, la presiunea Asociaţiei Victimelor Mineriadelor.

Dosarul ”Mineriada” s-a aflat ani în șir pe masa procurorilor, a fost închis și redeschis de mai multe ori, au fost audiați sute de martori, s-au scris mii de pagini de rechizitoriu și s-au administrat probe.

La 31 de ani de la mineriada din 13-15 iunie 1990, toți inculpații din dosarul cu același nume, în frunte cu Ion Iliescu, Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, acuzați de infracțiuni contra umanității, pot răsufla ușurați încă o bună perioadă de timp.

Dosarul a fost ­restituit în mai 2019 procurorilor militari pentru a fi refăcut în integralitate, toate probele fiind declarate nule.

În 18 februarie anul trecut, Secția Specială pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ), a contestat decizia judecătorului de cameră preliminară de la Curtea Supremă, care făcuse publică motivarea cu doar o zi înainte.

Date oficiale: morți și răniți în 13- 15 iunie

Potrivit datelor oficiale, în timpul evenimentelor din perioada 13-15 iunie de la Bucureşti, şi-au pierdut viaţa şase persoane – patru morți prin împușcare, un decedat în urma unui infarct și o persoană înjunghiată, iar alte 746 au fost rănite (sursa: wikipedia).

Pentru a ajunge în Capitală, în iunie 1990, minerii au fost îmbarcați trenuri care au pornit din mai multe zone din ţară.

Mineri din Alba trimiși să facă ordine în Piața Universității

Din Alba, au fost câteva sute de persoane din Baia de Arieş, Aiud, Roşia Montană şi Cugir care „au participat îmtreună cu alți mineri și muncitori din țară la ”restabilirea ordinii FSN” în Bucureşti.

Din Alba Iulia, cele câteva sute de mineri și muncitori au plecat la București cu trenul accelerat 22/2 compus din 12 vagoane.

Paguba de transport, prin neplata biletelor, a fost de 198.175 lei. Minerii au fost mobilizaţi de reprezentanţii de atunci ai FSN din Alba Iulia.

„Conform unor evaluări făcute de Parchetul General, valoarea totală a pagubelor materiale produse la Televiziunea Română, la Ministerului de Interne şi Poliţia Capitalei, prin incendierea clădirilor, mobilierului, distrugerea şi sustragerea autovehiculelor, echipamentului de transmisiuni şi a altor bunuri, se ridică la suma de 32.324.255 lei şi 1.010.000 USD, din care la Televiziunea Română 8.310.000 lei şi 1.010 USD, la Ministerul de Interne 4.519.760 lei, iar la Poliţia Capitalei 19.494.495 lei”, scrie site-ul universulromânesc.com.

Potrivit aceleiaşi surse, au fost peste 1060 de victime lipsite de libertate în mod ilegal în data de 13 iunie 1990, supuse la violenţe fizice, tâlhării (li s-au luat cu forţa bunuri de valoare şi documente ce le aveau asupra lor) şi chiar violuri.

„În zilele de 13 şi 14 iunie 1990 au fost distruse fără necesitate militară colecţii ştiinţifice cu valoare arheologică cum a fost cazul colecţiei de pietre preţioase şi roci de la Facultatea de Geologie din Bucureşti, au fost distruse şi incendiate cărţi de valoare şi alte bunuri cu valoare artistică ori istorică aflate în clădirile ce adăposteau sediile unor partide istorice”.

Filmul evenimentelor

În noaptea de 12-13 iunie 1990, în jurul orei 3.00, forțele de ordine au distrus corturile unor protestatari aflați în Piața Universităţii și au făcut arestări. 

În jurul orei 9.00, mai multe grupuri de muncitori de la IMGB au sosit în Piața Universității scandând lozincile „IMGB face ordine!” și „Moarte intelectualilor!”, „Noi muncim, nu gândim!”.

La îndemnul unor grupuri de tineri , atmosfera s-a încins până în momentul când a izbucnit un conflict direct, între trupele de ordine și protestatarii trupele USLA . Conflictul a luat amploare, manifestanții atacând sediul televiziunii.

Pe tot parcursul zilei au avut loc confruntări violente între manifestanți și forțele de poliție; au fost incendiate autobuzele poliției, sediile Poliției Capitalei, Ministerului de Interne și SRI.

Președintele de atunci, Ion Iliescu, a citit la TVR un un comunicat : „Chemăm toate forțele conștiente și responsabile să se adune în jurul clădirii guvernului și televiziunii pentru a curma încercările de forță ale acestor grupuri extremiste, pentru a apăra democrația atât de greu cucerită”.

Seara, trei garnituri de tren pline cu mineri au plecat din Petroşani spre Bucureşti, iar un alt tren a plecat a doua zi din gara Motru spre București.

Minerii au ocupat Piața Universității. Profesorii, studenții și bărboșii întâlniți pe stradă, ciomăgiți fără milă

În 14 iunie, la ora 4 dimineaţa, minerii au ajuns în Gara de Nord, conduși de Miron Cozma şi au fost orientați spre punctele nevralgice ale Capitalei.

Un grup foarte mare a ocupat Piața Universității, unde au pretins că refac rondurile de flori distruse de corturile manifestanților, pe platoul din fața Teatrului Național.

Au pătruns în incinta Facultății de Geologie, unde au ocupat balconul, simbolul libertății de opinie și au devastat o colecție unică în Europa de flori de mină și zăcăminte geologice ca și sediul Ligii Studenților.

O soartă asemănătoare au avut și Facultatea de Litere și cea de Matematică, dar și Institutul de Arhitectură Ion Mincu.

Numeroși profesori și studenți au fost bătuți.

În zonă, minerii au mai devastat sediile PNȚCD și ale PNL, unde au pretins că au descoperit mașini de făcut bani, valută falsă și arme. Acest lucru nu s-a confirmat ulterior.

Liderul studenților, Marian Munteanu, a fost bătut și aruncat apoi în fântâna de la Universitate. Alți lideri au avut o soartă asemănătoare.

Toți intelectualii, persoanele cu barbă, cei îmbrăcați cu haine fistichii au fost bătuti, arestați, urcați în dubele Poliției și interogați la o unitate militară din Măgurele.

Un grup de mineri conduși de un fost ofițer de securitate – Nicolae Cămărășescu- au descins în redacția România liberă și a oprit apariția ziarului.

În 15 iunie, la orele prânzului, minerii au fost urcați în autobuze și transportați la complexul expozițional Romexpo, unde șeful statutului, președintele ales recent Ion Iliescu le-a mulțumit pentru acțiunea  prin care ”au salvat democrația din România”.

Discursul său a fost întâmpinat cu urale. Imediat după aceasta au fost conduși la trenurile care îi așteptau în Gara de Nord, și transportați în Valea Jiului potrivit wikipedia

Sursa foto: mineriada.net

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Avertizare meteo 13 iunie 2021: COD GALBEN de precipitații abundente și instabilitate atmosferică accentuată până la ora 10,00

Publicat

ANM a emis o nouă avertizare meteo COD GALBEN pentru mai multe județe din Transilvania, Banat, Crișana, Maramureș și partea nordică a Moldovei.

Avertizarea este valabilă duminică 13 iunie de la ora 02,00 până dimineața la ora 10,00.

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități însemnate de precipitații.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și în jumătatea nordică a Moldovei și în zonele montane aferente vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Citește și VIDEO: Furtuna a făcut ravagii la Tăuți, în comuna Meteș. Grindina a acoperit grădinile și curțile localnicilor

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25…30 l/mp și izolat 35…40 l/mp.

Informare meteo 13 iunie 2021 : Vreme rea la munte până la ora 23,00

Tot pentru duminică 13 iunie 2021 meteorologii au emis și o INFORMARE METEO de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate pentru zonele de munte și jumătatea de est a României. 

Intervalul de valabilitate: 13 iunie, ora 10:00 – 15 iunie, ora 23:00

      În intervalul menționat, în jumătatea de est a țării și local la munte vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, pe arii restrânse, 25…50 l/mp.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, reacție dură la adresa lui Ludovic Orban: cei mai mulți și valoroși liberali nu îi mai sunt alături

Publicat

Deputatul PNL  de Alba, Florin Roman a reacționat, după ce președintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat că a fost părăsit de Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, iar aceştia au încercat să convoace un BPN al partidului pentru a arunca în aer formarea coaliţiei de guvernare.

Roman a postat o imagine din 2017 de la Congresul PNL în care arată că majoritatea celor care il înconjurau pe Orban atunci au anunțat acum că nu îl mai susțin.

”În 2017, la congresul PNL, dl Ludovic Orban, nu avea nici o problemă în a se afișa cu echipa! Pentru că avea echipă…Azi înțeleg că e cam trădare dacă susții contracandidatul!

Îi sugerez domnului Orban să se uite bine și probabil va constata că cei mai mulți și valoroși liberali de atunci, nu îi mai sunt alături. Poate va reuși și să răspundă la întrebarea: De ce?

Nu regret sprijinul pentru dl Orban în 2017. Însă după ce s-a văzut premier nu mai era Orban pe care l-am susținut.

Este primul președinte al PNL care nu a demisionat, din fruntea partidului, după pierderea alegerilor. Motive puteau invoca toți, dar cu exceptia domnului Orban, nici unul nu a făcut-o!

S-a “sacrificat” în fruntea Camerei Deputaților, pe cea mai proasta negociere a PNL pe structura noului guvern. Toți cei care îl susțin pe Florin Cîțu sunt acum “lichele” sau “trădători”.

Păcat…mare păcat!”, a scris Florin Roma pe Facebook.

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate