Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: Români din toate colțurile țării, prezenți la Alba Iulia de 1 Decembrie. Mesaje de ”La mulți ani” pentru România

Publicat

Spiritul eroilor de război care au făcut jertfa supremă pentru țară, amintirea bunicilor păstrată în straie tradiționale, toate sunt prezente duminică, pe străzile din Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României.

Oameni de toate vârstele veniți din Zalău, Suceava, Maramureș, Cluj sau Buzău s-au bucurat de razele blânde ale soarelui, care le-au mângâiat obrajii colorați în tricolor.

Cu steaguri în mână, toți au avut mesaje clare pentru români: unitate și să nu uităm să iubim România.

Citește și 1 DECEMBRIE 2019 la Alba Iulia: PROGRAMUL FINAL al manifestărilor dedicate Zilei Naționale, la Sărbătoarea MARII UNIRI

Tineri din Zalău au încins o horă în fața Porții a IV-a din Cetatea Alba Carolina, în care i-au invitat să li se alăture și pe cei prezenți.

Îmbrăcați în costume populare, cu mic cu mare, locuitorii dintr-o comună din județul Suceava au venit la Alba Iulia pentru a fi alături de toți românii, de Ziua Națională.

Cu adevărat impresionantă este și povestea unui bărbat venit tocmai de la Botoșani. Cu steagul României pe umăr și ”înarmat” cu fotografii ale bunicului și a unchiului său, care au luptat la Mărăști, Mărășești și Oituz și la Tisa, bărbatul a venit la Alba Iulia să îi cinstească pe cei doi eroi ai familiei.

Vezi și VIDEO: Ceremonie militară și religioasă, la Monumentul Unirii din Alba Iulia, de Ziua Națională 2019

De asemenea, un grup numeros din Reghin și-a făcut apariția în Cetatea Marii Uniri. Îmbrăcați în straie populare și cu steaguri în mână, aceștia au capturat rapid privirile celor prezenți în Alba Iulia.

Grupul a fost în Alba Iulia și la 1 Decembrie 2018, atunci când orașul a fost gazda Centenarului. Mesajul acestora a fost: Trăiască România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax