Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Zilele Cetăţii Alba Carolina s-au încheiat cu concerte Mircea Vintilă şi VH2 şi un extraordinar spectacol de jonglerii cu foc

Publicat

Zilele Cetăţii Alba Carolina s-au încheiat duminică seara, cu două concerte de înaltă clasă, cu Mircea Vintilă şi trupa Brambura şi VH2 şi un spectacol extraordinar de jonglerii cu foc, intitulat „The Art of Fire”, ţinut de trupa Crispus din Sibiu. Mii de albaiulieni şi turişti s-au strâns în Piaţa Toboşarului din Şanţul de Nord al Cetăţii pentru a se bucura de evenimentele pregătite pentru ei.

Înainte de lăsatul serii, Mircea Vintilă şi trupa Brambura au oferit publicului o oră de muzică bună şi de incursiune în trecut, de care oamenii s-au bucurat evident. Piesele, în mare parte compoziţii ale solistului şi chitaristului Mircea Vintilă, s-au dovedit a nu avea secrete pentru cei care le ascultau şi, cu mic cu mare, le fredonau cu precizie.

Odată cu venirea întunericului, atenţia publicului a fost captivată de trupa Crispus din Sibiu şi de spectacolul lor de jonglerii cu foc, „The Art of Fire”. Cercuri de foc, scântei, mini-artificii, dansuri sincronizate şi modele cu flăcări, au făcut miile de ochi care le priveau să strălucească fascinaţi.

În finalul serii, trupa VH2 şi solistul Gabriel Cotabiţă au susţinut un concert de zile mari, cu piese vechi şi noi, lente şi ritmate, acompaniate în permanenţă de „corul” publicului.

Vedeţi aici cum s-au desfăşurat evenimentele în prima Zi şi în ce de-a doua Zi a Cetăţii Alba Carolina.

Vă prezentăm câteva imagini video de la cele două concerte şi spectacolul de jonglerii cu foc:

[nggallery id=197]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax