Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO-VIDEO) BASCHET: BC Danzio Timișoara – CS Universitatea Alba Iulia, 58-75. Victorie cu emoții pentru trupa lui Tomas Bilek

Publicat

CS Universitatea a început ezitant partida de la Timișoara și acest lucru a permis grupării din Banat – BC Danzio Timişoara – să conducă, la pauză, cu 34-22. În repriza a doua, fetele lui Tomas Bilek au ieșit motivate de la cabină și au reușit să întoarcă rezultatul. La finalul celor patru sferturi, tabela indica 58-75  (pe sferturi, 25-8, 9-14,  19-33 și 5-20).

Debutul nefast de partidă, cumulat cu ghinionul  care s-a ținut scai de echipa din Alba Iulia, în primele două sferturi au dus la distanțarea echipei din Timișoara pe tabela de marcaj, lucru care l-a enervat la culme pe antrenorul Tomas Bilek. Primul sfert a fost  discreția grupării ”alb-violete”, fetele din Timișoara profitând la maxim de pasele slabe și de greșelile făcute de echipierele formației CS Universitatea Alba Iulia.

Sfertul secund a fost semnalul revenirii pentru trupa lui Bilek, acestea reușind să mai repare din erori, dar fără prea multă eficiență pe tabela de marcaj.

Sferturile trei și patru au arătat parcă o altă formație a Universității. Fetele lui Bilek au început să puncteze și să evite erorile ce au dus la distanțarea Timișoarei în primul sfert.

Petru Eleș a intuit prestația fetelor

Înainte cu câteva minute de primul fluier al partidei, directorul sportiv al echipei CS Universitatea, Petru Eleş a semnalat starea de „moleșeală” a fetelor, motivând acest lucru prin faptul că echipa se pregătește la Alba Iulia la ora 16.00, iar partida de la Timișoara a început la 15.00, programul fiind devansat cu o oră față de cel de antrenament al fetelor din Alba. ”Le simt moi pe fete, sper ca în repriza secundă să ne revenim, pentru că vom juca la ora la care suntem obișnuiți”, a declarat Petru Eleș.

Pentru echipa din Alba Iulia au marcat : Katya Abramzon 25, Taneisha Harrison 13, Becca Tobin 10,  Nadia Parker 9, Eniko Tarța 7, Breanna Salley 6, Ancuța Stoenescu 5.

Petru Eleș: ”Au fost două meciuri într-unul singur”

Momentul psihologic al partidei s-a petrecut în ultimele secunde din cel de-al treilea sfert, când Katya Abramzon a marcat de trei puncte, ducând scorul de 53-55, în favoarea echipei noastre. ”A fost un meci foarte greu, e bine că am întors diferența de puncte și am câștigat. E bine că echipa a continuat să lupte, echipa e tot mai puternică și am demonstrat asta în repriza a doua”, a declarat Katya Abramzon, baschetbalistă  CS Universitatea.

Nici lui Tomas Bilek nu i-a fost ușor să vorbească despre acest meci, antrenorul fiind foarte nervos în prima repriză, însă la final a savurat victoria la maxim. ”A fost un meci greu, echipa n-a mers bine de la început și nu reușeam să marcăm, ăsta e baschetul, dar sunt mândru de fetele mele, au demonstrat încă odată că pot reveni și au câștigat”, a declarat antrenorul principal al echipei CS Universitatea Alba Iulia, Tomas Bilek.

Petru Eleș a fost în culmea fericirii la finele jocului, trupa lui câștigase partida, întocmai cum anticipase. Formația a început slab, fapt ce l-a deranjat pe directorul sportiv al echipei din Alba, iar acest lucru speră să-l poată regla. ”Au fost două meciuri diferite într-unul singur, a fost o primă repriză în care am fost aproape de nerecunoscut, niște probleme pe care trebuie să le discutăm și să le remediem cât mai repede”, a mărturisit Eleș.

Sâmbăta viitoare, CS Universitatea se va întâlni pe propriul teren cu Nova Vita Târgu Mureș.

Foto-video:Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax