Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ghidul pentru înregistrarea noilor case de marcat, actualizat de Fisc

Publicat

Companiile care trebuie să-și schimbe casele de marcat cu jurnal tipărit cu cele cu jurnal electronic au la dispoziție un ghid oficial al Fiscului pentru înregistrarea noilor aparate.  Ghidul pentru înregistrarea caselor de marcat a fost publicat de Fisc în iunie 2018, iar vineri a fost actualizat. Acesta detaliază, în esență, procedura de înregistrare a noilor case de marcat.

Fiscul a publicat recent și o serie de formulare electronice pentru înregistrarea caselor de marcat cu jurnal electronic.

Casele de marcat cu jurnal electronic trebuie înregistrate la autorități atât înainte de punerea în funcțiune a registrului național de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în județe și în sectoarele municipiului București, cât și după acest moment.

După ce registrul național al caselor de marcat va deveni funcțional, aparatele vor fi înscrise direct în acesta. Informații mai multe despre registru pot fi găsite aici. Evidența noilor aparate poate fi găsită aici.

Companiile mari și medii au avut 1 septembrie 2018 ca termen final pentru înlocuirea caselor de marcat cu jurnal tipărit cu aparate cu jurnal electronic, iar firmele mici au ca termen final 1 noiembrie 2018.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax