Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

HOROSCOP: Mercur intră în Zodia Peștilor până în 23 martie. Astrologul Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

Publicat

Este o perioadă de haos și de mare dorință de putere pentru toate zodiile, iar lucrurile nu par foarte echilibrate nici pentru următoarea perioadă, mai ales că Mercur a intrat în zodia Peștilor. Astrologul Maria Sârbu a explicat în detaliu cum poate afecta acest fenomen, la nivel mental, fiecare nativ în parte.

Vezi și HOROSCOP APRILIE 2022: Luna nouă își pune amprenta pe toate zodiile. Astrologul Maria Sârbu, previziuni pentru toți nativii

Astrologul Maria Sârbu realizează în HOROSCOPUL Săptămânal la Alba24  pentru fiecare zodie în parte și prezintă cele mai complete previziuni pe contul său de Youtube.

Vezi și HOROSCOP 7- 13 martie: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător – zodiile cele mai încercate în această săptămână

Berbec

Confuzii in privința sănătății și nevoia de a fi lucid în forul tău interior. Leagă mintea de subconștient și dă-ți voie să vezi mai multe despre comunicarea dintre cele două. Introspecție!

Taur

Confuzii ai și tu, în privința obiectivelor. Probabil că nu înțelegi că aștepți prea multe sau că nu te concentrezi suficient pe scopurile tale care contează. Ai nevoie să fii deschis la schimbări și la intrarea în alte cercuri și alte anturaje.

Gemeni

Confuziile tale sunt mari lecții de personalitate la acest moment. Rămâne pentru tine să afli dacă este lecția Geamănului pozitiv sau a celui negativ.  Acum în această perioadă te lovești de confuzii care te țin pe loc. Care nu te lasă să evoluezi. Ai nevoie de concentrare pe treptele concrete de evoluție. Iar dacă nu le cunoști, atunci înseamnă că nu te concentrezi pe ce trebuie.

Rac

Confuziile tale nu sunt neapărat negative, mai ales că ele îți deschid noi orizonturi și îți aduc un plus de visare și de idealuri. Ai nevoie de succes și de o mentalitate nouă în acest sens.

Leu

Este dificil pentru un Leu să creadă că este confuz. Și totuși dacă vei îndrăzni să accepți acest lucru, atunci vei găsi mari răspunsuri la nivel profund și esențial și existențial. Poți rezolva ecuații majore de viață! Doar trebuie să îți dai voie să te îndoiești de unele ”legi personale”.

Fecioară

Nicio confuzie nu e mai mare decât în viața ta personală, fie ea de cuplu sau în raportul cu ceilalți. Poate te-ai considerat o insulă sau poate ai încercat să restrângi contactele cu ceilalți, mai mult decât trebuia! Ai nevoie să te simți protejat de cei dragi.

Balanță

Este vremea în care trebuie să ieși din haosul dezorganizării. Eficiența se pierde în tot acest haos și într-o confuzie sau în lipsă de credință adevărată. Ai nevoie de valori profunde și de o rutină creativă, nouă. Atenție la epuizarea intelectuală.

Scorpion

Nu ai încredere în prietenii tăi și ești confuz față de ei și de tine. Ai multe dubii și poate că este în natura ta. Ești puternic sau ești slab, ești bine sau ești panicat?! Vezi dacă te iubești cu adevărat și ce vrei să demonstrezi. Și cui?! Ai nevoie de mai mult zen în viața ta și de dragostea copiilor.

Săgetător

Confuzii ai și tu în privința celor dragi și mult haos în familie. De mult timp ai înțeles că sunt lucruri care te țin pe loc, chiar de la cei de la care ai de fapt nevoie de stabilitate, de dragoste sau de încredere. Lecții de personalitate și de mentalitate. Vei observa că te bați cap în cap cu ideile celor apropiați. Ai nevoie de libertatea de exprimare în fața propriei persoane.

Capricorn

Un mare haos și o lipsă de valori sau de credință în mintea și în mentalitatea ta, la acest moment. Ai nevoie de informații noi. Fie te apuci să le cauți, fie te apuci de cursuri și de învățat. Atenție la cei cu care te contrazici și pe cine asculți.

Vărsător

Când îți place revoluția și o fii rebel uiți un factor important, existențial: că nu îți place lipsa de rădăcini și nu îți place să te simți cu totul în aer. Poate este o lecție importantă la moment să reconsideri modul în care gândești! Ai  nevoie să te simți în securitate. Poate nu tu, ci doar mintea ta!

Pești

Mai puțin confuz ca oricând, începi să înțelegi cât de multe greșeli ai făcut de cel puțin 7 ani încoace. Ai o deschidere foarte mare la nivel intelectual și este recomandat să notezi și să păstrezi bine toate ideile din această perioadă. Ele îți redau încrederea în tine și adevărata credință.

*Transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sârbu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax