Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă 51 de km de iluminat public la Alba Iulia, în următorii doi ani. Proiect de 1,7 milioane de euro din fonduri europene

Publicat

Încă 51 de km de iluminat public se vor adăuga în următorii doi ani, rețelei din Alba Iulia, a anunțat primarul Mircea Hava, pe pagina personală de facebook. 1,7 milioane de euro ar costa investiția care urmează să fie făcută din fonduri europene.  

„S-a încheiat consultarea publică, e timpul să facem lumină. Nu în cutume și învățături strămoșești, ci concret, cu lumeni tradiționali și iluminat modern. La panoul de comandă al orașului se vor adăuga în următorii doi ani: 51 de km de sistem de iluminat public, totalizând 1396 de corpuri de iluminat led. Vestea bună este raportul finanțare-economie, adică aproximativ 1.737.909,53 euro, din fonduri europene. Aș mai aminti că acest lot vizează modernizarea și extinderea iluminatului public pe 87 de străzi din: Oarda, Micești-Orizont, Pâclișa, Bărăbanț. Luni, 15 octombrie, va avea loc ședința de avizare și aprobare a indicatorilor pentru acest proiect. E de observat, la vot, spiritul partidului, în slujba cetățeanului”, a scris primarul Mircea Hava pe pagina sa de facebook.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate