Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba care a condus sub influența alcoolului și a altor substanțe

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

Închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba care a condus un autovehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe. Cu o zi înainte să conducă ”tulburat”, acesta a procurat jumătate de gram de substanțe etnobotanice. 

C.I. Cristian a fost condamnat de magistrații Tribunalului Alba, în data de 15 noiembrie, la un an de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Inițial, procurorii care au anchetat cazul bărbatului au formulat două capete de acuzare. Unul pentru procurarea unei cantități de 0.510 grame de  substanțe cu cu efect psihoactiv și a doua acuzare / de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolui sau a altor substanțe.

Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese că în data de 10 ianuarie 2018 bărbatul a procurat cantitatea de substanțe etnobotanice și în data de 11 ianuarie a fost oprit în trafic și s-a stabilit că acesta conducea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În timpul procesului magistrații au considerat ca bărbatul să fie achitat pentru procurarea substanțelor cu efect psihoactiv și să fie judecat doar pentru conducerea autovehiculului.

”Condamnă pe inculpatul C. I. Cristian la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe,(…) suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Bărbatul trebuie să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității și de asemenea trebuie să plătească 803 lei pentru cheltuieli judiciare.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax