Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incident electoral în comuna Meteș semnalat de social-liberali: „Primarul i-a sechestrat și agresat pe candidații USL”

Publicat

Reprezentanții USL Alba au adus la cunoștința presei un nou incident electoral, petrecut de această dată în comuna Meteș. Potrivit acestora, candidații USL din comună ar fi fost agresați de primarul în funcție și de un grup de susținători ai acestuia. Mai mult decât atât, social-liberalii ar fi fost sechestrați în Presaca Ampoiului.

Vă prezentăm comunicatul USL Alba:

“Cu doar două zile înainte de alegerile locale, primarul PD-L al comunei Meteș și-a dat grav în petec. Ieri seară (7 iunie 2012, ora 20.00) candidații USL Meteș, respectiv domnul Gligor Pascu (candidatul pentru funcția de primar) și membrii echipei sale au fost asaltați în Presaca Ampoiului de un <commando> electoral alcătuit și condus de primarul în exercițiu, Traian Ursaleș, însoțit de un grup de inși, din care au făcut parte inclusiv tatăl său și directorul școlii din comună.

Practic, grupul de membrii PD-L a adus injurii întregii echipe a USL Alba, dar în mod special domnului Pascu și a echipei pe care acesta o propune ca alternativă pentru următorii 4 ani la conducerea comunei Meteș. Lucrurile au degenerat rapid, primarul Ursaleș instigându-i pe <coechipierii> săi să-i sechestreze în Presaca Ampoiului, prin blocarea drumului, pe adversarii săi politici. Ba mai mult, chiar primarul pedelist l-a strâns de gât pe un membru USL Meteș, domnul Vasile Haneș, în timp ce tatăl lui Ursaleș l-a lovit cu pietre. Incidentul a durat aproape o oră, timp în care membrii PD-L i-au amenințat constant cu moartea pe contracandidații lor.

Acest gen de incidente au devenit tot mai numeroase în ultimele zile de campanie electorală, reprezentanții PD-L, simțind că pierd puterea, fiind pe zi ce trece tot mai agresivi. Dacă lucrurile continuă în acest ritm, devine foarte clar că situația va degenera grav în tot județul.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maria

    sâmbătă, 09.06.2012 at 16:42

    Echipa USL formata dintr-un om de aproape 70 de ani….unul care e cu 7 fete si 2 copii…asta e echipa faimoasa a USL-eului care au facut campanie electorala in Comuna Metes. Actualul primar nu isi pune mintea cu niste oameni in varsta, asa ca fiecare sa isi vada de treaba lui si sa nu mai vorbeasca lucruri neadevarate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax