Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Infracțiuni pe șoselele din Alba: Șoferi băuți, fără permis sau la volanul unor mașini neînmatriculate

Publicat

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși miercuri pe drumurile din județ fie băuți, fie fără permis, fie la volanul unor mașini radiate sau neînmatriculate. 

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, la data de 3 noiembrie 2021, în jurul orei 09.45, polițiștii din Alba Iulia au depistat un bărbat, de 41 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Republicii din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Cu ATV-ul neînmatriculat, fără permis

La data de 3 noiembrie 2021, în jurul orei 17.50, polițiștii rutieri din Blaj au depistat un tânăr, de 21 de ani, din Blaj, în timp ce conducea, pe strada Zorilor din municipiu, un ATV neînmatriculat sau neînregistrat și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cu mașina radiată

La data de 3 noiembrie 2021, în jurul orei 14.30, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat, de 55 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, județul Dolj , în timp ce conducea, pe strada Parcul Mihai Viteazul din Teiuș, un autoturism radiat din circulație.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Băut la volan

La data de 3 noiembrie 2021, în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri din Câmpeni au depistat un bărbat, de 45 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vârși din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax