Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înşelăciune: „Mama Maria care deschide cartea sfântă 100%” a lăsat fără 1.200 de lei o persoană care a apelat la serviciile ei

Publicat

sfant

„Mama Maria care deschide cartea sfântă 100%”, aceasta este denumirea pe care o tânără din Ploieşti şi-a atribuit-o pentru a înşela credincioşii. Sub promisiunea rezolvării unei probleme, femeia a încasat 1.200 de lei de la un tânăr din Bistra.

Marţi, la ora 9.10, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Bistra au fost sesizați prin plângere de către C.C. (23 de ani), din comună, cu privire la faptul că a fost înșelat de către o femeie de 23 de ani din Ploiești.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au constat faptul că, folosindu-se de un anunț postat într-un cotidian local, prin intermediul căruia se prezenta drept „Mama Maria care deschide cartea sfântă 100%” , G.M.S. din Ploiești i-a promis lui C.C. că-i va rezolva orice problemă, inclusiv în dragoste, iar în schimbul acestui serviciu i-a solicitat mai multe sume de bani, în valoare totală de 1.200 lei, pe care tânărul le-a trimis acesteia prin mandat poștal online.

În prezent, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax