Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Întâlnirile Europene de la Cluj” ajung în acest an la Alba Iulia: Seminarii pe tema patrimoniului și dezvoltării rurale

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Ediția din acest an a „Întâlnirilor Europene de la Cluj” cuprinde, în premieră, și o zi de dezbateri și vizite de lucru în județul Alba. Astfel, ziua de vineri 5 octombrie, se va desfășura la Alba Iulia și Gârbova și va cuprinde un atelier de dezvoltare urbană, precum și o masă rotundă dedicată ptarimoniului rural și noii ruralități.

Întâlnirile Europene de Cluj, organizate de Serviciul de Cooperare al Ambasadei Franţei în România şi de Institutul Francez din România – reprezintă o suită de seminarii și mese rotunde organizate annual, pe teme de actualitate pentru societatea românească.

Ediția din acest an are ca temă „Patrimoniul și dezvoltarea rurală” și se desfășoară în perioada 4-6 octombrie, la Cluj Napoca, Alba iulia și Bonțida.

Vineri, 5 octombrie, de la ora 10.00 o conferință de presă va fi organizată la sediul consiliului județean Alba, sala Mihai Viteazul, pe tema acestui eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax