Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Interlopii din Alba implicați în crima de la Mediaș au vrut să iasă din arest preventiv. Judecătorii au fost de altă părere

Publicat

YouTube video

Cei doi bărbați din județul Alba, Marius Rusu și Paul Anghel, alături de sibianul, Ovidiu Otvoș Ioan, trimiși în judecată în cazul crimei de la Mediaș au cerut schimbarea arestului prevenitv, cu cel la domiciliu sau cu control judiciar. 

Magistrații Tribunalului Sibiu au respins cererea celor trei bărbați și au menținut arestul preventiv. Unul dintre cei trei inculpați, Paul Anghel, a contestat la Curtea de Apel Alba Iulia decizia magistraților din Sibiu, dar nici  instanța superioară, nu a admis contestația bărbatului. 

Prima ședință a dosarului crimei de la Mediaș va avea loc în data de 28 august, la Tribunalul Sibiu. Între timp cei trei inculpați din dosar sunt arestați preventiv la Penitenciarul Aiud. 

CITEȘTE ȘI: Începe procesul crimei de la Mediaș. Doi bărbați din Alba și unul din Mediaș, trimiși în judecată

Reamintim că la începutul anului, în data de 13 ianuarie, Marius Andrei Faghura a fost ucis cu 11 lovituri de cuțit, în fața unui club din Mediaș. Incidentul s-a petrecut după ce Faghura, alături alți nouă bărbați au intrat în clubul respectiv și au început o altercație cu grupul din care făceau parte și inculpații.

În club a început o bătaie, iar când Rusu scoate un cuțit, bărbații care au început scandalul au fugit din bar. În fugă, Faghura alunecă pe zăpadă, cade și lângă un gard din zona clubului este omorât. 

CITEȘTE ȘI: Crima din Mediaș: Un al doilea bărbat din Alba, reținut. Era eliberat condiționat din Penitenciarul Deva

Potrivit procurorilor: „În urma cercetărilor efectuate, în cauză s-a stabilit că în noaptea de 12/13.01.2019, în jurul orei 00.40, numiţii R.M. (în vârstă de 30 de ani, născut în municipiul Blaj, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I. (în vârstă de 38 de ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, născut în mun. Alba Iulia, jud. Alba, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii s-au deplasat în clubul Serabeva din Mediaş.

În jurul orei 1.05, un grup format din 10 persoane de sex masculin pătrunde în club şi se îndreaptă direct către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victimă F.M.A. (în vârstă de 25 ani, născut în mun. Mediaş, jud. Sibiu).

Imediat, între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I. precum şi R.M. Văzând că R.M. se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima, părăsesc clubul şi o iau la fugă către poartă imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P. precum şi celelalte persoane”, anunţa la momentul respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Recidivistul din Alba, care a ucis un tânăr în Mediaș, condamnat, în trecut, pentru tentativă de omor și tâlhărie

Procurorii au precizat că victima a alunecat pe zăpada, fiind ajunsă din urmă de suspecţi, doi dintre ei având în mână câte un cuţit.

„O.O.I. se poziţionează în dreptul capului victimei şi îl loveşte cu piciorul în zonă capului de 8 ori. Concomitent cu loviturile aplicate de O.O.I. în zona capului, R.M. loveşte victima aflată la pământ de 11 ori cu cuţitul în zona membrelor inferioare, acesta fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuţitul de către O.O.I. care îl împinge de deasupra victimei, moment în care se dezechilibrează şi cade în zăpadă în apropierea victimei”  mai consideră procurorii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax