Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Activitatea de primire în audiență a persoanelor a fost reluată. Informații pentru cetățeni

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că activitatea de primire în audiență a persoanelor a fost reluată. Măsura a fost aplică atât la sediul IPJ Alba, cât și la sediile subunităților de poliție din județ.

Persoanele care urmează să se prezinte pentru audiență la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Alba sau la subunități, trebuie să cunoască următoarele aspecte:

– La audiență vor fi acceptate maxim două persoane concomitent, pentru dialog cu personalul cu funcții de conducere;

– Audiența se va limita la un interval de maxim 15 minute, respectându-se astfel recomandările medicale de evitare a interacțiunii prelungite dintre mai multe persoane;

– Persoanele care se prezintă pentru audiență vor purta, obligatoriu, mască și mănuși de protecție și vor respecta regulile de prevenire a infectării cu COVID 19.

Programele de audiență la conducerea inspectoratului precum și cele la conducerea subunităților pot fi consultate pe site-ul instituției.

Petițiile, reclamațiile, sesizările și orice alte cereri pot fi transmise, în continuare, prin email la adresele relatiipublice@ab.politiaromana.ro, cabinet@ab.politiaromana.ro sau prin completarea unui formular aflat pe site-ul instituției https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea contact.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă cetățenilor să respecte regulile de distanțare socială impuse de starea de alertă, să folosească mijloace adecvate de protecție și să respecte indicațiile primite de la polițiști și afișate în spațiile de primire a publicului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax