Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ÎPS Andrei: Iisus Hristos este „Doctorul cel mare”, poate tămădui pandemia de coronavirus

Publicat

foto:Cluj24.ro

ÎPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului, susține că Iisus Hristos, care este „doctorul cel mare”, poate tămădui pandemia de coronavirus.

La Mănăstirea Nicula, ÎPS Andrei a declarat, în predica din cadrul slujbei de liturghie, că toată lumea, de la mare până la cel mic, ar trebui să se roage lui Dumnezeu să înlăture această pandemie, potrivit cluj24.ro.

„O lume întreagă este cuprinsă de pandemia pe care o vedeți. O rugăm pe Maica Domnului să intervină la <doctorul cel mare> și să ne facă sănătoși. Domnul Iisus Hristos este <doctorul cel mare>, doctorul sufletelor și trupurilor. (…) Credem că <doctorul cel mare> poate tămădui și această pandemie care s-a întins peste toată lumea”, a spus mitropolitul Clujului.

Acesta susține că sunt dovezi în Biblie potrivit cărora, în cazuri de calamități, molime, de boli, de pandemii, Dumnezeu, la rugăciunile puternice ale oamenilor, s-a milostivit de ei.

ÎPS Andrei Andreicuț a precizat că dintre toate terapiile, rugăciunea este cea mai la îndemână, astfel că oamenii ar trebui să se roage la Dumnezeu să îi facă sănătoși.

ÎPS Andrei, în prezent Mitropolit al Clujului, a fost arhiepiscop de Alba Iulia (1998-2011).

Mitropolitul Andrei Andreicuţ este unul dintre fondatorii Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, întemeietorul şi a fost decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia (2000-2004 şi 2004-2008), întemeietor şi coordonator al Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Mitropolit Simion Ştefan” Alba Iulia şi a două şcoli teologice postliceale: Şcoala Postliceală Teologico-Sanitară din Târgu Mureş şi Şcoala Postliceală Teologico-Sanitară din Aiud.

A înfiinţat Tipografia „Reîntregirea” a Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei şi Editura „Reîntregirea”, punând şi bazele revistei Credinţa Străbună.

Mii de pelerini au fost prezenți anul acesta la Nicula pentru a sărbători tradiționalul hram al Mănăstirii Nicula, Adormirea Maicii Domnului.

sursă: cluj24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax