Connect with us
Publicitate

CUGIR

Jandarmii din Alba iau în calcul aplicarea de sancțiuni după protestul de la Spitalul Cugir. Manifestarea nu a fost autorizată

Publicat

Jandarmii din Alba iau în calcul posibilitatea de a aplica sancțiuni în urma protestului din fața Spitalului din Cugir. Reprezentații Inspectoratului de Jandarmi Alba au precizat pentru alba24.ro că analizează situația și faptele produse în fața unității medicale. 

Mai exact, cei prezenți și cei care au organizat protestul pot fi sancționați pentru organizarea sau participarea la adunări publice nedeclarate, au precizat reprezentații Jandarmeriei pentru alba24.ro. 

Practic, o manifestare ca cea de vineri, 3 martie, din fața Spitalului Orășenesc din Cugir trebuie să fie anunțată și autorizat cu trei zile înainte.

La protestul organizat pentru susținerea doctorului Brîndaș care se află într-un conflict cu un coleg de spital, au participat mai multe persoane: parte dintre ele pentru a-l susține pe acesta și o altă parte care au cerut ca medicul Sumant Ramchurn, să plece din spital.


Remintim că un conflict personal între medicul Eugen Brândaș ( urolog) și colegul său Sumant Ramchurn (ortoped), a devenit profesional și a culminat cu un protest în fața Spitalului Orășenesc Cugir.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Conflict între medici la Spitalul Cugir: ortoped vs. urolog. Reacții, declarații și proteste la poarta unității medicale

Spitalul din Cugir este recent în centrul atenției după mai multe acuzații grave din partea unor fost pacienți sau a rudelor, iar acum doi medici au decis să își rezolve problemele public.

Pe de o parte este mediul Eugen Brândaș care îl acuză pe colegul său Ramchurn că nu își exercită profesia de medic după ce au avut un conflic personal, iar pe de altă parte ortopedul, spune că el nu a provocat nimic ci că din contră este victimă.

CITEȘTE ȘI: LIVE-VIDEO: Protest în fața Spitalului din Cugir. Un medic a anunțat că demisionează după un conflict cu un coleg

Brândaș care a și declarat pe Facebook că vrea să își dea demisia a organizat vineri, 3 martie, un protest în fața spitalului. Mai multe persoane l-au susținut pe urolog și blamat pe ortoped.

Pe de altă parte Sumant susține că a fost înjurat de mai multe ori de Brândaș, iar în susținerea lui vine chiar și o decizie a comisiei de disciplină.

De fapt și decizia comisiei de disciplină este motivul pentru care a organizat protestul. Comisia de disciplină a hotărât că urologul a greșit și l-a înjurat pe Sumant și a fost pedepsit cu scăderea a 10 % din salariu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Suspiciune de malpraxis într-un caz grav, la secția de ginecologie a Spitalului Cugir. Declarația managerului

Brândaș susține că martorii aduși de Sumant au mințit în fața comisiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax