Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI seara la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Misterele votului prin corespondenţă şi cum s-au furat pădurile României

Publicat

rares bogdan În această seară, la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV, Cătălin Predoiu se întoarce în arenă şi descifrează strategia lui Liviu Dragnea şi şansele şantajului PSD la adresa lui Dacian Cioloş.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL îţi devoalează profilul candidatului liberal pentru Bucureşti şi îţi desluşeşte misterele votului prin corespondenţă.

Vei auzi şi poziţia PNL despre Scandalul “Niţu”, dar şi care este impactul Raportului MCV privit prin prisma frontului de la Chişinău.

Nu rata, după ora 22.00. Duplex Cluj-Napoca – Bucureşti – semnificaţia caravanei Steagului de luptă al lui Avram Iancu prin Transilvania. De la Lancea lui Horea la strigătul de luptă al Crăişorului. Unde merge România?

De asemenea, vei fi martorul unei noi serii de dezvăluiri din Dosarul RAAN – ce se va întâmpla cu stocurile de apă grea de un milliard de euro după declanşarea procedurii de faliment? – şi din serialul “Cum s-au furat pădurile României” – de ce au protestat reprezentanţii industriei lemnului în Piaţa Victoriei, ce verificări face Corpul de Comtrol al premierului la Romsilva şi dece un se interzice tăierea pădurilor?

Totul astă-seară, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM, la “Jocuri de Putere”.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate