Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru a împlinit 26 de ani. De pe zgura din Alba Iulia, la performanță și turnee internaționale

Publicat

Jucătoarea de tenis din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, a împlinit marți, 8 octombrie, 26 de ani. Recent, Miriam a câștigat finala Țiriac Foundation Trophy.

Pe lângă banii câștigați în urma trofeului Miriam a primit și 160 de puncte WTA și automat a urcat în clasament. După victorie Miriam și-a adjudecat locul 177 în clasamentul WTA.

De asemenea șirul reușitelor din ultima perioadă nu s-a oprit pentru sportiva din Alba Iulia. Imediat după câștigarea trofeului, tenismena a mai primit o veste bună.

Patronul lanțurilor de restaurante ”Taverna Racilor”, Paul Nicolau, sau cum este cunoscut în România, Pescobar, a făcut un anunț. Acesta a spus că o va sponsoriza anual, pe Bulgaru cu 30.000 de euro.

VEZI ȘI: Pescobar o va sponsoriza pe jucătoarea de tenis din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, cu 30.000 de euro pe an

Cariera începută pe zgura din Alba Iulia

Miriam și-a început drumul în tenis pe terenurile din Alba Iulia. Dintr-un oraș în care sportul aproape nu există, iar despre cel de performanță se vorbește atât de rar, Bulgaru a reușit să se ridice. Cu sacrificii, multe sacrificii.

Ea nu le numește sacrificii, ci momente în care a preferat să fie pe un teren de tenis decât în alte părți. În timp, miile de ore petrecute în antrenament s-au transformat într-un drum spre succes.

VEZI ȘI: VIDEO INTERVIU cu jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru. De pe zgura din Alba Iulia, la turnee internaționale și spre Roland Garros

A început de mică să țină racheta în mână și asta pentru că avea foarte multă energie și tatăl ei a îndemnat-o spre tenis. După ce a pășit pe teren, și-a dat seama că asta vrea să facă pe viitor.

A avut multe încercări: putea să meargă la un liceu mai bun, putea să meargă la o facultate, dar a continuat, anii au trecut și sacrificiile au dat roade.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate