Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Misiunea de stingere a incendiilor din Grecia, văzută prin ochii celor trei pompieri din Alba care au participat la ea

Publicat

Mr. Radu Botezan, plt. adj. Marius Oancea și plt. maj Cătălin Ciuta, cei trei pompieri de la ISU Alba care au participat la misiunile de stingere a incendiilor în Grecia și au acordat sprijin cetățenilor eleni, participă joi dimineața, la sediul Prefecturii Alba, la un briefing de presă. 

Reamintim că miercuri, în cadrul unui ceremonial militar desfășurat la sediul ISU Alba, cei trei pompieri au fost felicitați de către comanda inspectoratului pentru profesionalismul, devotamentul și compasiunea față de semenii eleni, de care au dat dovadă pe tot parcursul desfășurării misiunii încredințate.

„S-a resimțit intens, cu perioade destul de dificile, destul de grele, temperaturi foarte ridicate, cu incendii de o amplitudine cum eu personal nu am mai văzut, aspecte datorate vegetației și a vânturilor foarte puternice.

O experiență utilă care din păcate a adus pagube majore cetățenilor eleni. Oamenii au conștientizat pericolul și au înțeles importanța evacuării și cu ajutorul lui Dumnezeu nu au fost victime”, a explicat mr. Radu Botezan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax