Connect with us
Publicitate

CUGIR

UPDATE: Luptătorul de MMA din Cugir, Cosmin Dușa, a murit la Chișinău. Doliu în lumea sportului de contact

Publicat

dusa

UPDATE: Potrivit unor surse din cadrul organizatorilor Eagles Fighting Championship, luptătorul din Cugir a fost găsit inconștient în dimineața zilei de 22 iunie și a fost internat la reanimare. Din păcate, în data de 25 iunie a decedat la spitalul din Chișinău. 

Știrea inițială:

Lumea sporturilor este în doliu. Unul dintre cei mai apreciați luptători de MMA din România, Cosmin Dușa, originar din Cugir, județul Alba, a decedat la Chișinău. Acesta a intrat în comă din motive necunoscute deocamdată. Tragicul eveniment s-a petrecut înainte ca tânărul sportiv să urce în cușca campionatului Eagles, din Chișinău.

CITEȘTE ȘI: Antrenoul lui Cosmin Dușa despre sacrificiul acestuia pentru performanță: Noaptea lucra în cazino, ziua se antrena

Vineri, 21 iunie Cosmin a trecut cu brio cântarul, iar sâmbătă, în data de 22 iunie, luptătorul din Cugir trebuia să îl înfrunte pe sportivul basarabean Lilian Grosu. Cosmin urma să intre pentru prima dată în cușca campionatului Eagles, dar venea după o serie de trei victorii consecutive în alte campionate. 

Din păcate, potrivit unor infomații obținute de Alba24, tânărul luptător din Alba a intrat în comă, cauzele fiind încă incerte.

”Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și susținătorilor lui Cosmin Dușa, un brav luptător care urma să se lupte în premieră, în circuitul EAGLES. Din păcate el nu a mai apucat să încânte fanii MMA de la Chișinău. Starea de sănătate i s-a acutizat, a fost internat de urgență la spital în dimineața de sâmbătă, medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri să-l salveze… însă, spre tragicul regret al tuturor, astăzi dimineață a plecat de printre noi. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și celor îndurerați să le aducă mângâiere”, au transmis oficialii EFC, pe pagina de Facebook.

Membrii familiei acestuia au comunicat pe rețelele de socializare că trupul lui Cosmin va fi adus în țară cel mai probabil miercuri.

Cosmin Dușa, în vârstă de 29 de ani era unul dintre cei mai apreciați luptători români, cu mai multe apariții în turneul RXF și UFT.

Prietenii acestuia sunt șocați de tragica veste cu privire la moartea sportivului și au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

sursă foto: Facebook, Cosmin Dușa.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax