Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marș al tăcerii în memoria celor doi tineri decedaţi în accidentul de la Lancrăm

Publicat

Câteva zeci de automobiliști din Alba Iulia și Oarda de Jos au participat, miercuri seara, la o manifestare organizată în memoria celor doi tineri care au murit în accidentul de motocicletă de luni seara: Alexandru Pinter și Dragoș Moisin.

Participanţii au încercat să aducă un ultim omagiu celor care le-au fost prieteni, colegi sau simpli parteneri de drumeții.

Fără prea multe vorbe și cu glasul parcă întunecat de tragedia celor doi tineri şi a familiilor lor, albaiulienii au făcut o tură de oraș, în liniște, fiecare șofer având lipită pe parbrizul maşinii o imagine cu Alexandru şi Dragoș. ”Cu această acțiune, am încercat să aducem celor doi un ultim omagiu, am fost și la capelă, unde se află cei doi, sunt șocat de tot ce s-a întâmplat. Pentru mine e o mare pierdere, enormă, încă nu potr trăi cu sentimentul că ei au murit”, a spus Nicu Moldovan, prieten cu Alexandru Pinter.

Vestea accidentului i-a lovit ca un fulger pe apropiații celor doi. Aceeași durere au simțit-o și cunoscuții, care au primit vestea prin telefon, la aproximativ 15 minute după ce s-a produs tragedia.  ”Am primit vestea printr-un telefon și am mers la fața locului. Această pierdere înseamnă mult, am pierdut un prieten ca un frate, nu-mi găsesc cuvintele. Alex era un om de viață, super de treabă, păcat, Dumnezeu să-i ierte!”, a declarat Florin Macarie, apropiat al lui Alex.

”E o pierdere a doi prieteni foarte buni. Din câte am înțeles, conducătorul auto a intrat pe contrasens, am înțeles că și viteza prea mare a ambelor părți… . Încercăm ca prin această mișcare din seara asta să arătăm că ei nu au fost niște oameni pierduți și că au niște oameni alături de ei, încercăm să facem tot ce mai putem pentru ei”, a spus, cu durere în glas, Vlad Rusu, prieten al ambelor victime.

Înmormântarea celor doi va avea loc joi. De la ora 12.30, este programată ceremonia de înmormântare pentru Alexandru Pinter, în vreme ce Dragoș Moisin va  fi condus pe ultimul drum, la ora 13.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Madalin Ciortea

    sâmbătă, 26.03.2011 at 09:05

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax