Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI: „Bucuria Darului”, a IX-a ediție, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Program

Publicat

Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia

Evenimentul „Bucuria Darului”, aflat la IX-a ediție, dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Handicap, se desfăşoară marţi, 4 decembrie, de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Potrivit organizatorilor, această acțiune își propune să evidențieze abilitățile și aptitudinile persoanelor cu dizabilități, creşterea gradului de toleranţă a societăţii cu privire la aceste persoane şi conştientizarea faptului că semenii noştri cu dizabilităţi reprezintă o categorie a populaţiei marginalizată care necesită să fie pusă mai mult în valoare.

În program sunt incluse un spectacol de colinde, un moment coregrafic de pantomimă, dar și o expoziţie cu obiecte şi decoraţiuni de Crăciun, confecţionate de persoane cu dizabilități.

Vor interpreta colinde Corul Facultății de Teologie Ortodoxă Alba Iulia, Corul Centrului de zi ,,Sfântul Meletie Alba” (alcătuit din persoane cu deficienţe de auz şi vorbire și persoane cu handicap fizic, neuro-locomotor și somatic coordonat de părintele Petru Haşegan împreună cu Ion Damian – Asociaţia Nevazătorilor din Alba Iulia), colindători de la Centrul de Cultură „Augustin Bena” (coordonator prof. Marinela Popa), Corul de copii „Sfânta Ecaterina” al Parohiei Sfânta Ecaterina din Alba Iulia, Grupul persoanelor cu dizabilități Diakonia – Alba Iulia, colindători de la Așezământul social „Sfântul Nectarie” Tiur, Corul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Galda de Jos, Alexandra Vădan și Tudor Roba. De asemenea, membrii Asociaţiei Naționale a Surzilor din România – Filiala Alba Iulia vor prezenta un moment coregrafic de pantomimă.

Pe parcursul evenimentului, în holul Casei de Cultură a Studenţilor, va avea loc expoziţia de obiecte şi decoraţiuni de Crăciun realizate de beneficiarii Centrului de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” Alba Iulia – centru de zi pentru persoane cu handicap.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax