Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mască obligatorie în spații publice la Stremț și grupurile mai mari de 6 persoane pe străzi, interzise

Publicat

În comuna Stremț, din cauza numărului mare de persoane confirmate cu COVID-19, autoritățile locale au decis ca masca de protecție să devină obligatorie în spațiile publice, se intezic evenimetele private, iar grupurile mai mari de șase persoane sunt interzise pe străzile din comună. 

Anunțul a fost făcut public de primarul comunei, Traian Ștefan Popa, într-o postare pe Facebook.

” Luând în considerare cazurile de îmbolnăvire cu SARS-COV-2, pe raza comunei Stremț începând cu data de 16.10.2020, ora 0:00 se instituie următoarele măsuri obligatorii:

– Obligația de purtare a măștii de protecție în toate spațiile publice inclusiv pe străzi,

– Se interzice organizarea de evenimente ca: nunți, botezuri, parastase, mese festive atât în spații închise cât și în spații deschise,

– Este interzisă circulația în interiorul localității pentru persoane aflate în grupuri mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleași familii.

– Consumul produselor alimentare precum și a băuturilor alcoolice și nealcoolice este permisă în exteriorul clădirilor ( în aer liber) cu asigurarea distanței de 2 m între mese și participarea a maxim 6 persoane la o masă.

Slujbele religioase atât în interiorul locașului de cult cât și în exteriorul locașului de cult sunt permise cu obligația respectării măsurilor de purtare a măștii și a distanței fizice.

Prezentele măsuri se aplică pentru o perioadă de 14 zile urmând a fii reevaluate la finalul acestei perioade”, a scris primarul din Stremț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax