Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul lui Nicușor Stanciu, după meciul cu Serbia: ”Nu ne putem aștepta să fiți patrioți, din moment ce o huliți pe Halep!”

Publicat

Nicușor Stanciu le-a răspuns celor care i-au criticat pe tricolori că nu dau totul când îmbracă tricoul primei reprezentative și a apărat-o pe Simona Halep de cei care ”o hulesc la prima înfrângere”, într-o postare pe contul său de facebook, la scurt timp după meciul cu Serbia terminat cu rezultatul de 2-2. După câteva ore, Nicușor Stanciu a șters postarea care aumulase foarte multe comentarii.

”Nu că am fi câștigat ceva, dar până la urmă am demonstrat că ne dăm și ultima picătură de energie pe teren, pentru România! Uneori câștigăm, alteori avem rezultate ca cel din meciul cu Muntenegru, iar alteori pierdem… Dar, mereu dăm totul. Unii oameni trebuie sa înțeleagă ca fotbalul a progresat enorm de mult și nu mai exista nicio echipă mică.

Cât din partea unora dintre voi, nu ne putem aștepta să fiți patrioți din moment ce Halep e nr. 1 mondial la tenis și la prima înfrângere o huliți, iar fetele de la handbal câștiga trofeul Ligii Campionilor și după, la primul eșec, sunt cele mai slabe. Evident că nici noi nu așteptăm prea mult sprijin de la unii dintre voi. Pentru toți ceilalți: Vă mulțumim! Hai România!”

Stanciu a făcut un gest neașteptat după ce a marcat golul de 1-1, din penalty.  Și-a pus mâinile la urechi și a explicat, după egalul important de la Belgrad, ce a însemnat reacția lui. ”Era vorba de unii suporteri ai echipei naționale sau de lumea din fotbal care se aștepta să ne facem de rușine în Serbia”, a spus Nicușor Stanciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax