Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesajul tulburător al unui aiudean, după ce a aflat că a fost infectat cu coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia

Publicat

domsa dializa

Mesaj emoționant al unui bărbat, pacient la Centrul de Dializă din Alba Iulia, care a aflat astăzi dimineață că fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta și-a exprimat îngrijorarea, având în vedere vestea pe care a primit-o, iar postarea sa pe rețeaua de socializare a atras sute de încurajări venite de la semenii săi.

”La Centrul de dializă din Bărăbanț (Alba Iulia) acolo unde fac eu dializă de 3 ori pe săptămână, au fost depistate două cazuri de infecții cu Covid 19. Sâmbătă după-amiaza ne-au testat și pe noi, pacienții, plus medicii și asistentele. Azi au venit rezultatele, și au fost depistate aproximativ încă zece persoane pozitive, contaminate cu Covid 19, printre care și eu”, a scris bărbatul, pe Facebook.

Lucian Domșa scria de mai multă vreme un roman pe facebook. ”Povestirile sunt o parte reale, o parte inventate, am încercat să aduc un echilibru între real și imaginar” scria Lucian într-un comentariu la o postare pe facebook. ”Aneta” este o poveste la care Lucian scrisese până acum 47 de episoade.

”Voi intra în izolare, e posibil ca acesta să fie ultimul episod din „Aneta”  pe care-l voi posta, deși nu-mi doresc deloc acest lucru… Dumnezeu cu mila….”. Apoi la sfârșitul episodului,  a încheiat: ”Va urma. Sper..”

 

Postarea sa a strâns, în doar câteva ore, sute de comentarii cu mesaje de susținere și încurajare, dar și de revoltă pentru inconștiența cu care au fost expuși infectării cu COVID-19, pacienții, la Centru de Dializă din Alba Iulia.

Vezi și ȘTIREA TA Probleme GRAVE semnalate la Centrul de dializă din Alba Iulia: „E o bombă cu ceas”. Poziția DSP Alba

Reamintim că la Centrul de dializă din Alba Iulia este în derulare o anchetă epidemiologică și una separată, derulată de DSP Alba, după ce aici au fost confirmate 10 cazuri de COVID-19 (1 medic, 2 asistente și 7 pacienți dializați). Pe dresa redacției au fost semnalate nereguli cu privire la activitatea și măsurile de prevenire a infectării pacienților.

Vezi și Noi cazuri de coronavirus la Centrul de Dializă din Alba Iulia. Personal medical și pacienți, INFECTAȚI cu noul virus

Citește și Anchetă DSP Alba la Centrul de dializă din Alba Iulia. Alexandru Sinea: ”Este inadmisibil ce s-a întâmplat”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax