Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Micuții de la Grădinița „Lumea Ștrumfilor” s-au alăturat campaniei Giving Tuesday. Au vândut prăjiturele făcute de ei

Publicat

gradi

Copiii de la Grădinița „Lumea Ştrumfilor” s-au alăturat campaniei Giving Tuesday Alba Iulia și au sărit în ajutor cum au știut ei mai bine. Sprijiniţi de educatoare, micuții au făcut prăjiturele pe care le-au vândut pe Bulevardul Transilvaniei și la instituțiile publice. Banii strânși au fost donați pentru Robert și Seby, doi copii diagnosticați cu leucemie.

„Credem în puterea sufletului și suntem determinați să ne antrenăm voința, forța de muncă și creativitatea în slujba generozității umane.

Am decis așadar să participăm din nou la evenimentul #Giving Tuesday Alba Iulia. Și nu oricum, ci în numărul nostru cel mai mare în care vom demonstra că implicarea în comunitate este cel mai frumos dar pe care ni-l putem oferi nouă înșine și celorlați. De la cei mai mici până la cei mari, copiii din cadrul Grădiniței Lumea Ștrumfilor alături de părinți și cadre didactice vor desfășura o activitate specifică acestui eveniment unic în România, găzduit de orașul Marii Uniri.

Cu ajutorul doamnei Mariana Ţârău, care ne pune la dispoziție bucătăria sălii de evenimente Ambrosia din Bărăbanț, vom pregăti cu mânuțele noastre prăjiturele din suflet pe care le vom ambala în cutiuțe-cadou. Vom vinde apoi aceste daruri dulci în diferite locații și instituții publice, unde avem credința că vom antrena oameni generoși în actul nostru de bunătate.

Banii obținuți vor fi donați în cadrul evenimentului Giving Tuesday și astfel vom dărui speranță și zâmbete de bucurie lui Robert și Seby, doi copii diagnosticați cu leucemie” scrie pe pagina de Facebook a grădiniței.

După ce au copt prăjiturelele, cei mici, însoțiți de educatoare și părinți le-au pus la vânzare, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax