Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MINCIUNI TOXICE de la șefa APM Alba. Cum s-a fofilat Mihaela Mih Dehelean în scandalul formaldehidei de la Sebeș

Publicat

mihaela mih dehelean Patru săptămâni de proteste, patru săptămâni de tăcere din partea autorităților, în special a celor de la conducerea Agenției de Protecție a Mediului Alba. Organizaţiile civile care s-au implicat în campania privind poluarea la Sebeş, dar şi simpli localnici au sesizat de mai multe ori, în special în ultimele săptămâni, reacţia întârziată, informarea defectuoasă, în unele cazuri sau lipsa de transparenţă din partea autorităţilor responsabile în această situaţie.

Un exemplu este Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba, reprezentată prin director Mihaela Dehelean-Mih, care a motivat nu o dată că nu poate face declaraţii ori da explicaţii decât în anumite condiţii, respectiv cu acordul conducerii de la Bucureşti.

Am încercat să ne clarificăm asupra acestui aspect şi am solicitat Ministerului Mediului să transmită dacă există vreo regulă în acest context, adică dacă şeful deconcentratei de la Alba este obligat de conducerea de la Bucureşti să ceară aprobări pentru a face declaraţii şi comunicări cu privire la calitatea aerului, poluările accidentale şi stadiul autorizărilor de mediu pentru agenţi comerciali din judeţ.

Răspunsul a fost că directorul APM Alba nu are această obligaţie, privind obţinerea vreunei aprobări de la Minister. Iată mai jos documentele care demonstrează faptul că Mihaela Dehelean- Mih a mințit atunci când a spus că are interdicție de la Ministerul Mediului să facă declarații și informări cu privire la acest caz și la alte situații care afectează locuitorii unor localități din județ.

apm-page-001 min mediului-page-001

Citeşte şi Scandalul FORMALDEHIDEI de la Sebeș : Declaraţii „discrete” la întâlnirea cu Prefectura, ONG-uri, instituţii publice şi Kronospan

Într-un comunicat de presă transmis în 27 ianuarie, Grupul de Iniţiativă Civică Sebeş și Asociaţia PrimaNatura și-au exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care mai multe instituții (APM, DSP, Garda de Mediu), ce au rolul de a veghea la protejarea mediului și sănătății populației din județul Alba, își îndeplinesc obligațiile legale. Acestea susţin că APM Alba a dezinformat opinia publică în legătură cu depăşirea concentraţiei de formaldehidă la Sebeş, anul trecut.

Citeşte şi ONG-urile care susţin protestul împotriva Kronospan: „APM Alba a dezinformat opinia publică privind concentraţia de formaldehidă”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. oripilat

    miercuri, 04.02.2015 at 13:47

    Sa-ti fie rusine, ***** ce esti! Inghite formaldehida, daca ii sustii!

  2. cornel

    miercuri, 04.02.2015 at 16:38

    Nesimtita si needucata,**** si mincinoasa sa traiesti alaturi de oamenii bolnavi din sebes.crezi ca dumnezeu te va ierta,nu te mustra constiinta pt ca nu ai.

  3. gabi

    miercuri, 04.02.2015 at 20:10

    Poate ne spune DNAul cati bani a luat ca sa mușamalizeze treburile

  4. aida

    miercuri, 04.02.2015 at 21:37

    Aceasta ..parasuta a PSD -ului minte si atunci cand doarme! Ia sa o mai purice cineva si cu ..angajarile care le face .

  5. aoteoroa

    joi, 05.02.2015 at 13:12

    Sa fie schimbata ptr. incompetenta!Puneti specialisti pe astfel de functii nu politruci care nu stiu cum ii chiama ==cu buletinul in mina==Rusine Aceasta insa nu produce nimic afara de ====PERSUASIUNE==EA FACE POSPAIALA.FORMALDEHIDA E IN GR.I DE CANGERITATE.[Vezi comunic. de presa nr.153/15 iunie2004EA PRODUCE:CANCER RINOFARINGIAN,CANC. FOSELOR NAZALE,CANC.SINUSURILOR FETEI,LEUCEMIA,BRONHOSPASM SEVER,LEZIUNI CAUSTICE GRAVE ALE ARBORELUI RESPIRATOR,EDEME PULMONARE ACUTE,ULCERATII,BROHNICE,CEFALEE,,TULBURARI DE MEMORIE,,TULB.A BUNEI DISPOZITII,TULB.ALE SOMNULUI,CANC..NASOFARINGIENE CU ATAC ASUPRA PANCREASULUI ,A CAVITATII BUCALE SI ASUPRA CREERULUI,DAR MAI ALES ASUPRA PLAMINILOR.Vezi legea278/2013 prin care Kronospan,avea obligatia sa monteze filtre.Raza de raspindire a gazelor toxice este de cca 50 km.Stiati ca dir, tehnicadrian bacila are un salar de 10.000 euro/ lunaAcum e clar de ce insista pe la toate tv,rile sa ne bage pumnul in guraAuzi expresie ;===ATI PORNIT PE O STRADA INFUNDATA==EL UITA CA TRAIESTE IN SEBES SI ZILNIC DA FATA CU NOI??SA-TI FIE RUSINE.mACAR SA AI BUNUL SIMT SA TACI!!

  6. bula

    joi, 05.02.2015 at 17:49

    Tarancuta asta pesedista, ****, face numai ce ii spune partidu. Si spune numai ce ii spune parrtidu….de la care (isi) suge…seva.Pai nu e clar?
    Cel mai bine ar fi sa fie mutata cativa ani la Sebes, ca sa guste si papusica ceva formaldehida la cafea.
    Altfel, buuuuuna cucoana!! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax