Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mușcată de față de un Rottweiler. O fetiță de 8 ani din Alba Iulia a ajuns de urgență la spital

Publicat

O fetiță în vârstă de 8 ani din Alba Iulia a ajuns la spital, după ce, marți dimineața, în jurul orei 8.30, a fost mușcată de față, de un câine rasa Rottweiler. Patrupedul a rupt lanțul cu care era legat în curtea unui imobil și a ieșit în stradă, unde a atacat-o pe minoră. Proprietara animalului este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată marți, 4 decembrie, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o fetiţă de 8 ani din oraş a fost muşcată de faţă, de un câine.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în dimineaţa zilei de marți, în jurul orei 8.30, fetiţa, care se deplasa pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia, împreună cu mama sa, a fost atacată şi muşcată de obrazul drept de un câine din rasa Rottweiler, care a rupt lanţul cu care era legat în curtea unui imobil şi a ieşit pe sub poartă, în stradă.

Minora a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar faţă de proprietara animalului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiteri infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. oli

    miercuri, 05.12.2012 at 12:42

    propietara cainelui ar trebui sa i se dea 7 ani de puscarie pt ca ei pleaca la lucru si ii lasa afara intentionat

  2. mid17

    miercuri, 05.12.2012 at 13:54

    Cei care au astfel de bombe cu ceas ar trebui monitorizati si sanctionati aspru in asemenea circumstante. Fetita a avut noroc ca a scapat cu viata. Nu vreau sa imi imaginez clipele de groaza prin care a trecut biata fetita. Proprietara ar trebui sanctionata, sa nu-i mai trebuie ei animale mancatoare de oameni. Oricum e revoltator ca asa ceva se poate intampla intr-un oras civilizat!

  3. Ray

    joi, 06.12.2012 at 02:18

    Oricum „e revoltator”ca exista oameni care nu stiu sa formuleze corect doua fraze,si totusi isi exprima parerile pe un site de stiri…….”revoltator” (a se vedea „oli” si „mid 17”)-(propietara cainelui ar trebui sa i se dea)-( Proprietara ar trebui sanctionata, sa nu-i mai trebuie ei animale)-

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax