Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nicușor Stanciu, refuză Beșiktaș. Prodan: Nu are certitudinea că o să joace acolo. Negociază cu Sparta Praga

Publicat

stanciu

Fotbalistul albaiulian, Nicușor Stanciu negociază cu Sparta Praga, însă avea varianta Beșiktaș. Turcii îl vor încă de anul trecut, însa mijlocașul se teme că și la Istanbul ar fi rezervă. Intre timp, Anderlecht așteaptă o oferta mai buna din partea cehilor de la Praga pentru un transfer definitiv. 8 milioane de euro este ultima suma ceruta de belgieni.

„Pentru Stanciu nu e un pas inapoi sa mearga la o echipa unde va fi titular de baza. E un pas inapoi sa fie rezerva de lux la Anderlecht. Este foarte important sa mergi la o echipa unde esti dorit 100%, unde antrenorul te intreaba ce post vrei sa joci, unde te simti cel mai bine.

Anderlecht si Sparta Praga negociaza direct. Suntem deschisi la toate variantele, fie imprumut, fie transfer definitiv. Exista si varianta Besiktas, dar nu avem certitudinea ca el va juca acolo. Poate asa trebuia sa ne uitam si la inceput cand am ales Anderlecht.

Nu a existat niciodata varianta ca el sa revina in Liga I, cautam doar variante in campionatele din strainatate. Am inceput sa-mi pun problema plecarii in momentul in care am vazut ca joaca din ce in ce mai putin. Sper ca in zilele urmatoare sa se rezolve transferul”, a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

sursa: sport.ro

Foto: ProSport

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax