Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noi produse de finanțare pentru agricultori. Dobânzi cuprinse între 5,78% și 6,03% şi alte condiţii de creditare

Publicat

exploatatii agricole finantare program CEC Bank lansează noi produse de finanțare pentru agricultori, dobânzile practicate în prezent fiind între 5,78% și 6,03%, în funcție de situația economico-financiară a clientului.

Conform unui comunicat al băncii transmis joi, noile produse sunt dezvoltate parteneriatului cu Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură și destinate beneficiarilor măsurii 215 — plăți privind bunăstarea animalelor — porcine, anul I, sesiunea III și anul III, sesiunea II.

Creditele nou lansate oferă posibilitatea finanțării a până la 85% din suma menționată în adeverința eliberată de APIA, nu necesită contribuție proprie și asumarea riscului valutar, finanțările fiind acordate exclusiv în lei.

Comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea creditului, garanțiile sunt flexibile, inclusiv prin posibilitatea obținerii garanției de la FGCR/FNGCIMM, iar consultanța este gratuită în ceea ce privește pregătirea documentației de accesare a creditului.

”Prin lansarea acestor produse de finanțare confirmăm implicarea CEC Bank în susținerea agriculturii și, totodată, ne arătăm încrederea în potențialul de dezvoltare al acestui sector, agricultura fiind un domeniu cu importante surse de dezvoltare economică”, a declarat Radu Grațian Ghețea, președinte director general CEC Bank.

CEC Bank a dezvoltat produse de finanțare în baza convențiilor încheiate cu APIA încă din anul 2008, cele mai importante programe adresându-se beneficiarilor schemei de plată unică pe suprafață, beneficiarilor sectorului zootehnie (ovine/caprine/bovine), beneficiarilor măsurilor de dezvoltare rurală cuprinse în Axa II din Programul Național de Dezvoltare Rurală, precum și beneficiarilor Măsurii 215 (păsări/porcine).

Banca a acordat până în prezent peste 120.000 de finanțări beneficiarilor eligibili, pentru desfășurarea activităților curente, cu o valoare de peste 2 miliarde lei.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax