Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O rețetă a companiei Transavia din Alba, cel mai nou produs în meniul McDonald`s. Ce conține Supreme Chicken Tenders

Publicat

De vineri, 25 iunie, McDonald’s are în meniu o nouă rețetă realizată alături de compania Transavia din Alba.

Mai exact este vorba despre Supreme Chicken Tenders  un meniu care conține trei bucăți mari de piept de pui, învelite într-un strat de pesmet crocant și condimentat cu fulgi de ardei iute. 

Noile Supreme Chicken Tenders sunt realizate din bucăți întregi de 100% piept de pui din gama Fragedo, gamă sub care Transavia oferă produse de cea mai înaltă calitate, cu gust autentic, frăgezime și savoare și valoare nutrițională superioară.

„Parteneriatul nostru cu McDonald’s, construit pe încredere și pe atenția pe care o acordăm fiecare dintre noi standardelor de calitate, aduce clienților din România un produs cu gust autentic de piept de pui fraged și savuros, făcut așa cum trebuie.

Puii Fragedo crescuți natural, hrăniți 100% cu cereale din fermele noastre proprii în care respectăm cu strictețe toate normele europene legislative de siguranță și sustenabilitate, asigură noii rețete Supreme Chicken Tenders valoare nutritivă superioară, textură fragedă și un gust savuros.

Ne dorim să continuăm să dezvoltăm împreună și în viitor, cu aceeași responsabilitate și dedicare, noi rețete din carne de pui savuroase, sigure, pe gustul românilor”, a adăugat Tulia Cășvean, director de comunicare și PR Transavia.

O porție de Supreme Chicken Tenders este formată din trei bucăți generoase de carne de pui, iar consumatorii pot comanda o porție sau o pot include într-un meniu, alături de o băutură răcoritoare la alegere și de cartofi prăjiți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax