Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ocnamureșenii au învăţat să se distreze din nou, de Zilele Orașului. Vezi cine a urcat pe scenă în prima zi

Publicat

Sâmbătă seara, la Ocna Mureș a început sărbătoarea „Zilele Orașului Ocna Mureș”. Pe scenă au urcat Vescan și Like Chocolate, altăuri de alți interpreți. Duminica este rezervată spectacolelor populare, dar și unui concert Heaven.

Fără motive de distracţie, de mult timp. Așa părea și așa și era: de ani buni, ocnamureșenii nu sărbătoreau o zi a lor. Din fericire pentru ei, au venit aceste zile, când setea de bună dispoziţie și-a găsit, în fine, astâmpăr. Așa că, puțin după ora amiezii, centrul orașului a început, cu pași legănați, să se umple. Între timp, pe scenă, și-au făcut apariția grupurile „Adevărul” și „Step up dance” din Ocna Mureș și „4Tenns” din Turda.

Clubul copiilor din Gherla a arătat că și copiii, cât de mici, știu să danseze, încă foarte bine. Solistele de muzică ușoară Andreea Ardelean și Cristea Daniela au încercat să mai dezmorțească publicul, nu destul de încălzit la acea oră. Camelia Ilea, interpretă originară din oraș a readus puțin mândria de a fi din acest oraș celor prezenți. Ansamblul „Tradiții uiorene” a avut un efect similar asupra oamenilor, printr-un dans țigănesc.

Seara se încălzea pe măsură ce invitații cu calibru începeau să apară. Flaviu, împreună cu Caravana Casei de Cultură a Studenților, a încins atmosfera cu un dans care a demonstrat de ce a ajuns în finala Românii au Talent. Vescan și Like Chocolate au încheiat o seară unică, în atmosfera fierbinte creată de locuitori.

Per total, ocnamureșenii au părut să uite pentru o zi de orașul lor, pe care majoritatea îl consideră „mort”, și de toate problemele cotidiene. Să nu mințim. Am întâlnit și morocănoși, însă oamenii de genul ăsta erau puţini, aseară, în Ocna Mureș. Cei mai mulți se distrau, indiferent de vârstă.

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax