Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL 21 martie: Numărul persoanelor aflate în izolare sau în carantină în județul Alba

coronavirus

Publicat

La nivelul județului Alba, sâmbătă, 21 martie, 982 de persoane se află în izolare și alte 53 în carantină, potrivit datelor furnizate de DSP Alba.

În ultimele zile, mai multe persoane au fost amendate pentru că nu au respectat măsurile de izolare impuse de autorități. Amenzile aplicate sunt foarte mari și variază între 10.000 și 20.000 de lei.

Citește și Patru persoane din Alba, amendate pentru că nu au respectat măsurile impuse de autorități. A CRESCUT numărul celor izolați

De asmenea, în această săptămână a fost confirmat și primul caz de infectare cu coronavirus la nivelul județului Alba.

Este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 36 de ani, venită din Italia și aflată în carantină de la momentul sosirii în țară din data de 12 martie 2020.

Vezi și VIDEO UPDATE: PRIMUL CAZ de coronavirus CONFIRMAT în ALBA. Persoana, aflată în carantină, transferată la Secția de Infecțioase

HARTA ROMÂNIA ( pentru DESKTOP)

HARTA ROMÂNIA ( pentru MOBIL)

La nivel național, potrivit ultimelor date oficiale (de vineri, 20 martie), au fost confirmate 308 cazuri de infectare, 31 de persoane vindecate, 4.044 de persoane în carantină, 45.432 în izolare și 7.976 de teste cu rezultat negativ.

Vezi și OFICIAL: 308 de cazuri de coronavirus în România, dintre care 31 de infectări noi. Două persoane, în stare gravă-20 martie 2020

Un nou studiu realizat la spitalul universitar Zhongnan din Wuhan China privind infecția cu coronavirus oferă o imagine completă asupra evoluţiei bolii, pe zile de la primele simptome și momentele critice până la vindecare.

Medicii chinezi au constat că boala evoluează timp de 17 zile și au realizat un tablou al evoluției acesteia, în care au identificat zilele critice.

Citește și Coronavirus: Evoluția COVID-19, pe zile, la persoanele infectate. Primele simptome și momentele critice până la vindecare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate