Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ovidiu Jidveian și-a dat demisia din Consiliul Local Alba Iulia. Următorul PSD-ist din listă este latifundiarul Ioan Feisan

Publicat

ovidiu jidveian Ovidiu Jidveian și-a dat vineri demisia din Consiliul Local al municipiului Alba Iulia, după ce marți a părăsit Partidul Social Democrat și a trecut la ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. În locul acestuia ar putea ajunge Ioan Feisan, dacă acesta va fi validat de partid.

Citește și Ovidiu Jidveian, șeful PSD Alba Iulia și-a dat demisia din partid. Va candida la Primăria Alba Iulia din partea ALDE

Potrivit legii, încetarea de drept a mandatului de ales local înainte de expirarea datei normale a mandatului, are loc printre alte cazuri şi prin pierderea calităţii de membru al partidului politic, sau organizaţiei minorităţilor naţionale, pe a cărei listă a fost ales.

Ca urmare, după ce și-a anunțat marți, 15 martie, demisia din Partidul Social Democrat, Ovidiu Jidveian a pierdut și mandatul din Consiliul Local al municipiului Alba Iulia.

Citește și REACŢIA șefului PSD Alba după demisia lui Ovidiu Jidveian din partid. Ioan Dîrzu: „Cred că a făcut o greșeală”

Citește și ALDE speră să scoată cu Ovidiu Jidveian mai multe locuri în Consiliul Local Alba Iulia. Ioan Lazăr: „Nu cred că îl va învinge pe Mircea Hava”

La alegerile din 2012, următorul pe listele USL, după  Ovidiu Jidveian, a fost Ioan Feisan (PSD). Acesta va deveni consilier local dacă va fi validat de partid, altfel locul lui Jidveian ar putea fi ocupat de un membru din PNL.

Ioan Feisan a fost director al Oficiului de Cadastru Agricol și Organizare a Teritoriului Alba (OCAOTA) și deține o parte din piața Cetate. Ioan Feisan este tatăl lui Dragoș Feisan, care a fost reținut de DNA în iarna anului 2014 cu acuzaţii grele privind fapte de corupţie cu fonduri europene, fiind eliberat după șase luni de arest preventiv.

Citește și Dragoş FEISAN, managerul Zen Gym Alba Iulia, REŢINUT de DNA. Acuzaţii grele de CORUPȚIE cu fonduri europene

Citește și După șase luni de arest preventiv, omul de afaceri din Alba Iulia, Dragoș Feisan a fost ELIBERAT

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax