Connect with us
Publicitate

POLITICA

(P) Fostul PSDist Breaz se chinuie să câștige biletul de intrare în PNL. Ridică osanale lui Hava și îl perie de scame pe Voicu

Publicat

Senatorul Daniel Breaz, fost PESEDIST de frunte, fost ministrul PSD al Culturii, fost ocupant temporar al scaunului de ministrul al Educației, s-a trezit dintr-o dată că este interesat de soarta municipiului Alba Iulia și de viitor (de viitorul său politic, să nu cumva să înțelegeți altceva). Interesantă trezirea bruscă a fostului pesedist, mutat, după cum umblă vorba, mai mult în București și transferat chiar și cu activitatea de rector la fără frecvență.

Într-o dovadă de ipocrizie maximă, după ce a susținut sus și tare că nu vrea să se sară în barca PNL, Daniel Breaz se transformă în agent electoral pentru Partidul Național Liberal și chiar îl scutură și perie de scame pe Voicu Paul. Presupunem că așa este obișnuit domnul Daniel Breaz să se comporte cu șefii (sau viitorii șefi politici) și s-a experimentat pe vremea când curăța broșele doamnei Viorica Dăncilă sau când peria costumul lui Liviu Dragnea.

Logoreea verbală bruscă a domnului senator ne demonstrează, așa cum am mai afirmat, că domnia sa este în căutarea unei noi „busole politice”, pe care, dacă ar fi să ascultă gura urbei, i-a confiscat-o Mircea Hava. Este disperat și tânjește după încă patru ani de moțăială în Senatul României. Stresat că nu și-a primit încă biletul de intrare în PNL și s-ar putea să piardă trenul viitoarelor alegeri parlamentare, Daniel Breaz transmite voalat un mesaj de susținere pentru Voicu Paul. Ce rușine pentru adevărații liberali: un fost pesedist își arată susținerea pentru un fost FSNist vopsit în liberal. Brătienii s-ar zvârcoli în mormânt să vadă asta, dacă nu au făcut-o deja când Mircea Hava (fost lider FSN în anii ‘90) a ajuns să conducă PNL Alba.

Înainte de a face acest gest, domnul Breaz ar trebui să se uite în ochii alegătorilor Partidului Social Democrat și să le spună că s-a folosit de votul și încrederea lor pentru a ajunge în Senat, iar apoi și-a urmat doar interesul politic. Ar trebui să le ceară scuze pentru prestanța jalnică și de amator pe care a avut-o ca senator PSD, ca ministru PSD al Culturii și ca ministru PSD al Educației.

Reamintim momentele memorabile ale acestui erudit politician care spunea despre mama care își crește singură copilul: „A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva și nu mai este” sau despre Mihai Eminescu: „este practic cel mai mare poet CARE l-a dat România, cel puțin până în momentul de față”( corect: PE CARE l-a dat, dar se pare că matematica domnului Daniel Breaz este paralelă cu gramatica limbii române).

Domnul încă senator Daniel Breaz crede că este „smart” și dă un mesaj voalat, într-un stil pe care îl consideră „intelectual” pentru a-l peria pe Voicu Paul și pentru a se ploconi în fața tătucului Mircea Hava. Realitatea este că tot ceea ce face domnul Breaz este doar o ipocrizie politică fără margini, o lipsă de verticalitate și moralitate.

Concluzia e simplă: domnul Daniel Breaz demonstrează că pe lângă faptul că nu e dârz, nu e nici măcar mai breaz față de politicienii clasici.

Biroul de presă al alianței USR-PLUS Alba

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeană Alba, parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”,

Cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax