Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) FOTO: Balneomed, cel mai modern Centru Medical din Alba Iulia. Creat și conceput pentru rezolvarea problemelor de recuperare medicală

Publicat

Cel mai modern centru de recuperare medicală din Alba Iulia şi-a deschis de curând porţile. Balneomed vă aşteaptă cu o gamă largă de terapii pentru afecţiuni degenerative, medicină sportivă, dar şi pentru doamnele sau domnii care vor să relaxeze cu un masaj, câteva ore la piscină sau împachetări cu nămol.

Cu o aparatură de ultimă generaţie, un spaţiu larg şi primitor, personal amabil, bine instruit şi receptiv la nevoile şi suferinţele pacienților, Centrul Medical Balneomed se ridică cu ușurință la standardele celor mai moderne clinici din occident.

Centrul medical este creat și conceput pentru rezolvarea problemelor de recuperare medicală și vă oferă servicii de electroterapie, ultrasonoterapie, magnetoterapie, hidroterapie, termoterapie, crioterapie, shockwave (pinteni calcaneeni), kinetoterapie, biostimulare laser, masaj terapeutic și de relaxare, împachetări cu nămol de la Techirghiol și parafină, aqua-gym, reflexoterapie, recuperare medicină sportivă, lymphastin, gimnastică medicină pentru gravide și nu în ultimul rând consultații medicale.

Printre noutățile pe care le aduce Balneomed în Alba este Lymphastin drenaj limfatic. Terapia de drenaj limfatic constă într-un masaj efectuat cu ajutorul unor manşete pneumatice aferente fiecărui membru inferior şi zonei abdomenului, ce se vor umfla progresiv din periferie în sensul circulaţiei limfatice. Acest masaj este realizat pe traseul vaselor limfatice si are rolul de a conduce limfa blocată spre staţiile ganglionare principale pentru ca mai apoi să fie preluată și eliminată prin urină.

Tot în cadrul clinicii se desfășoară cursuri de înot pentru copii. Acestea au loc în fiecare marți și joi între orele 17.00-20.00 sub atenta supraveghere și îndrumare a unui instructor. Abonamentul pentru 10 ședințe costă 250 de lei.

De asemenea doamnele sau domnii care vor să se bucure de câteva ore de relaxare și mișcare pot opta pentru zece ședințe de Aqua Gym în combinație cu masaj de relaxare. Abonamentul costă 250 de lei.

Pentru cei care vor să scadă în greutate există posibilitatea accesării unui pachet conceput în funcție de nevoile fiecăruia. Sală, bazin, masaj – toate sub îndrumarea și supravegherea unui personal bine antrenat și informat.

Balenomed este deschis de luni până vineri între orele 13.00-20.00 și este situat pe str. Calea Moților, nr. 107. Cei care nu pot ajunge personal pentru o programare o pot face la numărul de telefon: 0358/112.123 sau 0749/189.294.

Vă prezentăm o galerie foto a celui mai modern centru medical de recuperare din Alba Iulia:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax