Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Paraclisul Tinereții: seară de rugăciune dedicată Fecioarei Maria, organizată la Alba Iulia

Publicat

Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, în parteneriat cu parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Alba Iulia și Asociația „Emanoil”, organizează o întâlnire deosebită cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, la care sunt invitați să se alăture în rugăciune comună toți cei care doresc. Evenimentul are loc în data de 9 martie 2020, începând cu ora 18.00, la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Alba Iulia.

”Desfășurat într-un context aparte, Paraclisul Tinereții intitulat „pentru mama” se dorește a fi o seară de rugăciune și comuniune dedicată mamelor noastre și închinată celei întâi între femei, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu. Astfel, se dorește ca anul acesta să fie încununată Ziua Internațională a Femeii cu o sărbătoare specială rezervată rugăciunii de mulțumire pentru tot ceea ce mamele noastre fac zilnic, necondiționat, pentru noi” a transmis Teofil Mihail Slevaș, președintele Asociației ”Emanoil”.

Organizat de tineri pentru tineri, Paraclisul Tinereții este un concept care a luat naștere în Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, din dragoste față de Maica Domnului.

Ulterior, acțiunea a fost prelucrată de către Asociația „Emanoil” și a prins o nouă formă, aceea de „ritual” al tinereții. Astfel, toți cei doritori pot să se roage într-o atmosferă duhovnicească de prietenie și reculegere, având posibilitatea să participe activ la rânduiala slujbei, citind ei înșiși din stihurile și imnele Paraclisului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax