Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Parcul Sărbătorilor de Iarnă și patinoar la Alba Iulia, din decembrie. Tarife de acces și condiții pentru comercianți

Publicat

cetate

În decembrie se deschide la Alba Iulia, din nou, Parcul Sărbătorilor de Iarnă. Va funcționa în perioada 6 decembrie – 1 februarie, în Piața Cetății, și va avea patinoar, brad de Crăciun, chioșcuri cu produse de sezon, Căsuța lui Moș Crăciun și scenă de spectacole.

Un proiect de hotărâre ce-i privește pe comercianții care doresc să desfășoare activități în această locație, dar și despre funcționarea patinoarului intră la aprobare în ședința Consiliului Local din 30 octombrie.

Potrivit documentului, tariful de intrare la patinoar va fi de 5 lei/persoană, pentru fiecare serie de patinaj de o oră, cu TVA inclus. Copiii în vârstă de până la 18 ani sunt scutiți de plata taxei de intrare.

De asemenea, în Parcul Sărbătorilor de Iarnă va fi amplasată Căsuța lui Moș Crăciun, o scenă în aer liber pentru spectacole, dar și bradul de Crăciun.

Comercianții vor putea desfășura activități în Parcul Sărbătorilor de Iarnă doar dacă dispun de chioșcuri din lemn sau orice altă structură avizată de Direcția Urbanism sau dacă închiriază chioșcuri puse la dispoziție de primărie. Dacă numărul comercianților va fi mai mare decât numărul chioșcurilor disponibile pentru închiriere, se va organiza licitație.

Taxele de utilizare temporară a locurilor publice în Parcul Sărbătorilor de Iarnă vor fi următoarele:

– 1 leu/mp/zi pentru activitatea de alimentație publică desfășurată în chioșcurile proprietatea comercianților

– 0,8 lei/mp/zi pentru comercializarea produselor de artizanat și a produselor industriale de sezon, desfășurată în chioșcurile proprietatea comercianților

– 2 lei/mp/zi, preț de pornire pentru închirierea chioșcurilor puse la dispoziție de primărie pentru alimentație publică

– 1 leu/mp/zi, preț de pornire pentru închirierea chioșcurilor puse la dispoziție de primărie pentru desfacerea produselor de artizanat și a produselor industriale de sezon.

Suprafața minimă de închiriat este de 10 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax