Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 1.400 de artificii şi petarde, confiscate de polițiștii din Alba. Două persoane s-au ales cu dosare penale

Publicat

artificii petarde pirotehnice

Poliţiştii din judeţul Alba au confiscat peste 1.400 de articole pirotehnice de la două persoane care încercau să le comercializeze, fără drept, în Alba Iulia şi în Sebeş. Cele două persoane s-au ales cu dosare penale.

În 27 decembrie, în jurul orei 12.30, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în timp ce acţionau în zona pieţei agroalimentare din Alba Iulia, au identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiu, în timp ce încerca să vândă articole cu conţinut pirotehnic. Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit, asupra tânărului, 650 petarde şi artificii.

Tot joi, poliţiştii biroului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat un tânăr de 29 de ani, din Sebeş, în timp ce încerca să comercializeze, pe o stradă din municipiu, articole pirotehnice. Asupra tânărului au fost găsite 800 petarde.

Poliţiştii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax