Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 250 de persoane au fost amendate de autoritățile din Alba, deoarece nu au respectat Ordonanțele Militare

Publicat

Peste 250 de amenzi au dat autoritățile din Alba, în ultimele 24 de ore, celor ce nu au respectat prevederile Ordonanțelor Militare. Valoarea sancțiunilor date se ridică la peste 200.000 de lei.

De asemenea, în județul Alba, la data de 16 aprilie, se află în carantină 302 persoane, 397 persoane ieșite din carantină, 720 persoane izolate la domiciliu, 3.772 persoane ieșite din izolare, 11 persoane vindecate, 5 persoane decedate.

În ultimele 24 de ore, 298 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 599 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

În urma activităților au fost identificate 152 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea, acestea fiind sancționate cu amenzi în valoare de 125.000 de lei.

În cadrul acțiunilor punctuale desfășurate în Câmpeni, Sebeș, Teiuș, Baia de Arieș și Ocna Mureș au fost verificate 709 autovehicule și 882 de persoane. Au fost constatate 97 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 114.180 lei.

În ultimele 24 de ore, 119 jandarmi au acționat pe raza județului Alba. În urma acțiunilor specifice au fost aplicate 11 avertismente și 5 amenzi contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei.  Aceste sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare cu privire la circulația persoanelor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 16.04.2020 at 15:57

    Bine ca va laudati cu tot felul de cifre, ca sa dea bine, ca si asa lumea nu stie ce faceti. Dar cu romii astia din centru ce strategie aveti, ca au inceput sa fie cam obraznici si insistenti in ale cersitului ? Am vazut ca treceti pe langa ei simacar o privire nu le aruncati. Ca sa nu mai spun ca iarasi au facut poteca la Columna si nici o reactie. Bravo,hai la amenzi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax