Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 770 de funcţionari publici şi personal contractual din administraţiile judeţului Alba, instruiţi în cadrul unui proiect cu cofinanţare europeană

Publicat

Marţi, 10 iulie 2012, ora 10.00, la sala de conferinte a Hotelului „Parc” din Alba Iulia va avea loc conferinţa de închidere a proiectului „Program de instruire pentru dezvoltarea capacității administrative și creșterea eficienței organizaționale în administrațiile publice ale județului Alba”,  proiect implementat de către Consiliul Judeţean Alba.

Proiectul a avut ca scop instruirea personalului primăriilor şi Consiliului Județean Alba în domenii cheie, ca dezvoltarea locală şi management de proiect, achiziţii publice, urbanism şi dezvoltare durabilă, administraţie publică şi limbi străine, prin derularea unui set de programe de perfecţionare adecvate necesităților individuale de instruire și obiectivelor de dezvoltare instituțională.

Proiectul a avut o durată de 18 luni şi a dus la creșterea capacității administrative la nivelul autorităților publice locale din județul Alba, ca urmare a creșterii nivelului de cunoștințe și expertiză a personalului, îmbunătățirii eficacității organizaționale, modernizării administrațiilor și a reducerii disparităților de performanțe între administrații.

În cadrul proiectului au fost organizate 35 de sesiuni de instruire, la care au participat un număr de 775 de funcţionari publici şi personal contractual din administraţiile judeţului Alba.

Proiectul „Program de instruire pentru dezvoltarea capacității administrative și creșterea eficienței organizaționale în administrațiile publice ale județului Alba” (cod SMIS 15295) a fost contractat în data de 18 ianuarie 2011 şi este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007 – 2013. Valoarea totală a proiectului (fără TVA) este de 1.098.026,43 lei,  din care 933.322,47 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă provenită din Fondul Social European, 141.316 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național, iar 23.387,96 lei reprezintă cofinanțarea eligibilă a Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax