Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul Mircea Hava se alătură campaniei ”România vrea autostrăzi” #șîeu. „Îi doare în 14, îi taxăm pe 15!”

Publicat

mircea hava

„ Îi doare în 14, îi taxăm pe 15!” este reacția primarului Mircea Hava la campania ”România vrea autostrăzi”. 

„Este mai mult decât a fi de acord cu o idee. Este felul nostru de a spune lucrurilor pe nume, de a arăta că, deși nu are drumurile care s-o unească cu Europa, României îi corespunde spiritul. La 100 de ani de România, forța românilor e nemăsurată și actionăm, nu doar observăm. Metoda se poate replica pentru toate marile nevoi pe care le are țara. Iar reacția e una firească: îi doare în 14, îi taxăm pe 15!

Susțin campania ” Romania vrea autostrazi” #șîeu. Ce vrem să demonstrăm prin asta? Exact ce vor toți românii obișnuiti: o țară normală, pe care să n-o traverseze doar Carpații și Dunărea, cu o infrastructură rutieră reală. Desenele din pix pe hârtii imaginare, nu înseamnă autostrăzi sigure, ce se traduc în mii de vieți salvate. Hai, România, hai că se poate!” a declarat primarul Mircea Hava pe pagina de facebook.

Vineri la ora 15:00, zeci de firme, echipe sportive, personalități, dar și persoane fizice au anunțat că vor participa la protestul ”România vrea autostrăzi”, inițiat de un om de afaceri sucevean.

Timp de 15 minute în mod simbolic, cei care vor participa la protest îți vor întrerupe activitatea zilnică exprimându-și nemulțumirea față de lipsa investițiilor în infrastructură din România.

Inițiativa lui Ştefan Mandachi, deținătorul unui lanț de magazine de tip fast-food prezent și la Alba Iulia a fost îmbrățișată rapid și de alte persoane din mediul public, iar o trupă de muzică a lansat și o melodie care a devenit imnul campaniei ”România vrea autostrăzi”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. halva

    sâmbătă, 16.03.2019 at 23:28

    mai bine taci. ce a-i facut in Alba-Iulia. toata industria este in orasele din jurul A-I. duteee…unde ti-e locul…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax