Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinși la volan sub influența alcoolului sau fără permis. Doi bărbați din Șpring și Gârbova de Sus, cu dosare penale

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Doi bărbați din Șpring și Gârbova de Sus s-au ales cu dosare penal după ce au fost depistați de polițiștii din Alba în timp ce conduceau autoturisme fiind sub influența alcoolului sau fără a deține permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 22.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Șpring, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 19.45, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din localitatea Gârbova de Sus, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107I, pe raza municipiului Aiud, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax