Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Produsele Axa Porcelaine, acum disponibile și online prin magazinul propriu (P)

Publicat

Axa Porcelaine este al doilea producător de veselă din porțelan din județul Alba și din țară, cu un portofoliu de peste 1000 de produse individuale din porțelan.

Experiența de 30 de ani recomandă Axa Porcelaine ca unul dintre cei mai serioși și calitativi producători de veselă de porțelan. Recunoscuți în toată țara și în mare parte din Europa, Axa Porcelaine colaborează constant cu un număr mare de clienți din domeniul HoReCa și retail, în segmentul Business-to-Business.

O afacere de familie, Axa Porcelaine a ajuns la a doua generație. Georgeta și Marian Sarmeș, au fondat Axa Porcelaine în 1991 cu doar 3 angajați. Atunci erau la modă bibelourile, coșulețele și balerinele.

Peste câțiva ani au făcut pasul spre articole de alimentație publică ajungând în prezent să fie în proporție de aproape 100% furnizori HORECA atât pentru locații din România, cât și din Europa.

Între timp, afacerii i s-a alăturat și fiica celor doi, Amalia Baciu-Sarmeș contribuind cu un suflu nou pe partea de vânzări și marketing.

 

Anul 2020 s-a dovedit dificil pentru întreaga industrie HoReCa, și s-a dovedit momentul oportun pentru ca Axa Porcelaine să facă un pas pe care îl avea deja în plan de ceva timp: lansarea pe piața retail către consumatori individuali, prin magazinul propriu online la adresa https://www.axaporcelaine.ro/magazin

Produsele Axa Porcelaine sunt apreciate pentru durabilitatea crescută și pentru gradul superior de alb, asigurat prin combinarea materiilor prime de înaltă calitate cu utilizarea rețetei proprii în procesul de producție.

Porțelanul este recunoscut ca un material premium, care aduce un plus de valoare oricărei mese, la restaurant sau acasă. Ghidurile de aranjare a mesei sau cele de etichetă în luarea mesei includ întotdeauna vesela de porțelan, ca fiind exponentul calității și a design-ului absolut.

”Porțelanul rămâne un clasic absolut, când vine vorba de servirea mesei. Ne bucurăm mult că anul acesta am putut face acest pas important pentru noi, devenind accesibili pieței largi de clienți retail.

Am avut nenumărate solicitări și idei de-a lungul timpului, dar acum a fost momentul cel mai potrivit pentru a fi prezenți online, practic la un click distanță de clienții noștri.

Produsele noastre au un design clasic contemporan, lansăm anual și colecții sau produse noi, după ce studiem tendințele și comportamentul consumatorilor în servirea mesei și a cafelei și tendințele de design interior.

Avem deja peste 30 de ani în spate, experiență care ne ajută să fim flexibili și să răspundem pozitiv provocărilor pieței. Ne dorim ca acest magazin online să devină o divizie de succes a brandului nostru”, ne-a spus Amalia Baciu-Sarmeș, Marketing & Sales Manager Axa Porcelaine.

În această perioadă, magazinul online oferă într-o secțiune specială, produse dedicate sărbătorilor care se apropie cu pași repezi. Gama este diversificată astfel încât se găsesc produse personalizate cu motive de Crăciun și nu numai, dar și produse albe care întotdeauna oferă eleganță meselor în familie.

Unele dintre cele mai solicitate produse sunt și produsele pentru copii. Seturile (farfurie mic dejun, bol cereale și ceașcă de ceai sau lapte) sunt personalizate cu figurine amuzante care îi atrag pe copii la masa pregătită de părinți sau bunici.

Suntem convinși că acest shop online va atrage o nouă gamă de clienți. Dar un alt motiv pentru care am implementat magazinul online în aceste timpuri foarte dificile este dorința noastră ca lumea, și în special tinerii, să afle de tradiția pe care Alba Iulia, și implicit România, o are în producția de porțelan. Nu este nevoie de importuri din alte țări și ar trebui să fim toți conștienți că prin achiziționarea produselor locale și naționale, ne susținem reciproc” a mai menționat Amalia Baciu-Sarmeș.

Noul magazin poate fi accesat direct de pe site-ul https://www.axaporcelaine.ro/magazin, iar pe site-ul corporate https://www.axaporcelaine.ro puteți vedea întregul portofoliu de produse Axa Porcelaine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax