Connect with us
Publicitate

SPORT

Roșia Montană a câștigat Campionatul Munților Apuseni. Echipa mass-media a făcut 4-4 cu AJF Alba

Publicat

În acest week-end, la Ciuruleasa, au avut loc finalele Campionatului Munților Apuseni, prilej cu care AJF Alba alături de presă și parteneri au organizat un meci demonstrativ pentru promovarea sportului și implicit a fotbalului. Competiția a fost câștigată de Roșia Montană la seniori, iar la copii Sălciua a câștigat trofeul.

Atmosferă de sărbătoare la Ciuruleasa, unde tribuna arenei sportive din localitate a devenit neîncăpătoare. De la galerii, eliminări și multe goluri, toate au făcut parte din spectacolul realizat de organizatorii de la AJF Alba și primăriile din zona munților Apuseni. De remarcat a fost dăruirea, atât a copiilor cât și a seniorilor, în terenul de joc. Aceștia au uitat de amiciție și au disputat fiecare meci aprig, dorind să dovedească superioritatea pe terenul de fotbal.

La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, unul dintre promotorii acestui eveniment. Acesta a sprijinit  din toate punctele de vedere competiția, iar, la capitolul ediții viitoare, Ion Dumitrel a garantat că aceste competiții nu se vor opri aici.

Participanții au primit cupe, diplome, tricouri de campioni și plachete pentru meritele deosebite avute în cadrul acestei competiții.

Presa a disputat un meci demonstrativ care s-a ridicat la nivelul așteptării celor prezenți. După ce au condus cu 2-0, echipa mass-media și a partenerilor s-a văzut egalată, pentru ca scorul final să fie 4-4.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax