Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rotiri de cadre la IPJ: Comisarii şefi de poliţie Mihai Rus și Laurențiu Crișan, din nou la conducerea Inspectoratului de Poliție Alba

Publicat

cv_rus Comisar şef de poliţie Mihai Rus, adjunct al şefului inspectoratului, a preluat de luni, 3 aprilie, atribuțiile șefului inspectoratului, funcție ocupată de Cristian Dunca, timp de șase luni. Comisarul şef de poliţie Laurențiu Crișan este adjunct al şefului inspectoratului.

În luna aprilie a anului trecut, comisarul şef Mihai Rus, adjunct la IPJ Alba, a fost desemnat la conducerea Inspectoratului de Poliţie Alba, interimar, în locul lui Laurenţiu Crişan, care a asigurat doar pentru o săptămână funcţia devenită liberă după ce chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea și-a înaintat raportul în vederea pensionării.

Comisarul şef Mihai Rus a mai fost adjunct la IPJ Alba pe linie de investigaţii criminale şi anterior şef la Poliţia Municipiului Sebeş.

Anul trecut în luna octombrie comisar-șef de poliție Cristian Ioan Dunca a fost împuternicit să exercite, pe o perioadă de 6 luni, funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Alba. La expirarea acestei perioade, adjunctul Mihai Rus a preluat şi atribuţiile acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cetatean

    vineri, 07.04.2017 at 09:01

    Felicitari pentru noua conducere. La cea anterioara ii dorim pensionarea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax